вторник, 21 юни 2011 г.

Rainbow с нов тийзър


Още един тийзър бе пуснат днес.Той е на  Rainbow към най-новата им песен “Sweet Dream”.ENJOY!

UEE направи своя соло дебют


UEE от After School направи соло дебюта си.Днес тя пусна своята соло песен,чието име е ‘Sok Sok Sok’,а ето я и нея:

MBLAQ пускат нов тийзър с участието на Mir


Миналата седмица ви съобщихме,че на 20 август  MBLAQ  ще направят своя първи соло концерт.Относно това днес бе пуснат тийзър,в когото тийзър участие заема само и единствено Mir.Звучи добре,а ? Вижте го тук:

8eight пускат ново видео


Талантливата група 8eight пусна ново видео.То излезе днес и е към песента им “Covering those Lips”,вижте го тук:

SHINEE пускат денс версия на видеото към "Replay"


Както повечето от феновете знаят, наскоро излезе видеото към японската версия на песента на SHINEe,"Replay".Вчера момчетата ни изненадаха с ново видео към песента,но този път денс видео,вижте го тук:

2NE1 пускат тийзър към новата им песен “I Am The Best”


И ето,че още едно завръщане наближава.Момичетата от 2NE1 се подготвят съвсем скоро да зарадват феновете си с нова песен.Тя ще се казва “I Am The Best” и тийзър към нея бе пуснат вчера.Чуйте го и очаквайте този нов хит на 24 юни.

Yoochun пуска песен към саундтрака на “Miss Ripley”


Днес  Yoochun(JYJ) пусна нова песен.Тя е изпята от певеца специално за саундтрака на драмата на MBC, “Miss Ripley".Чуйте тази чудесна балада и се насладете на невероятния глас на Yoochun още сега.

неделя, 19 юни 2011 г.

Завръщането на ZE:A насрочено за 8-ми юли

От групата ZE:A съобщиха че момчетата ще се завърнат в нова светлина и визия на 8-ми юли заедно с нов сингъл на име 'Watch out!'.
Също така този новоочаквана песен ще разгърне талантите на изпълнителите чрез танцова хореография и певчески възможности.
ZE:A тренират усилено за тяхното завръщане така че ще е интересно да ги видим отново в различен облик!Очаквайте още новини около бандата скоро!

Hand's up за втория албум на 2pm

2PM се завърнаха с техния втори албум на име Hand's up включващ 6-ст нови саундтрака.Без да губим време ето песните от албума:)