събота, 29 януари 2011 г.

Нова група в света на корейската музика.






Какво виждаме на хоризонта? Новата група 'LA.G' и тепърва имат да дебютират на сцена!
Името на класическата група идва от нотата 'ла' и от думата 'разкошни'.
Те са под ръководството на агенцията InterVidiE.Песента с която ще изгреят е озаглавена 'Don't delude yourself' и е базирана на симфония номер 5 от Бетовен.
Петте момичета се казват:Ian (виолончело), Tanya (виола), Dahee (пиано), Rua (цигулка), Rahyun (ударни инструменти-барабани).
За техния дебют, госпожиците ще изнесат мини-соло концерт на 13 февруари от 6 часа вечерта в Арт залата на Сеул Baekahm.

After School ще дебютират в Япония.

Изпълнителките съобщиха че ще направят своя дебют в Япония през месец март/април.Все още се обсъжда точната дата кога момичетата ще се появят в джейпоп индустрията.
Но макар и да дебютират там, те в същото време ще направят своето завръщане в Корея!
Така че не изпускайте новините около After School, защото предстои още:)

Концертът на SM Town пожъна успех в Токио.

Изпънителите от корейкста музикална агенция SME, пожънаха голям успех при концерта си в Токио на 26-ти и 27-ми януари.Събитието се състоя на Националния стадион Yoyogi.
Приходите от световното турне на успешно развиващата се компания са над 4 000 000 долара.Смята се че успеха по цял свят е допринесен от свръхпопулярните групи SNSD и Shinee, защото общо сумата събрана от тях е почти 3 600 000 долара.
От SME споделиха че този концерт в Япония е бил като загрявка за японските почитатели на кпоп, понеже предстоят дебюти на някои от най-големите им изпълнители като Shinee, а и концертът им в Tokyo Dome предстои през април.Местата предназначени за това събитие са 100 000, а общата сума, събрана от продажбите на билетите е 12 000 000 долара.



Taeyeon и Kim Bom Soo ще имат дуетна песен.





Лидерът на SNSD ще изпълни песен заедно с певеца Kim Bom Soo.Очакваното на 31 януари изпълнение, е озаглавено 'Dollars'. За сега агенцийте на идолите обещават прекрасен хит,който ще спечели много фенове, заради добрият писател на песни Park Sun Ju и заради популярността на изпълнителите.Очаквайте ги.

Nichkhun взима участие в ново видео


Вчера бе съобщено,че Nichkhun ще вземе участие във видеото към песента на Wilber Pan, “Drive” от новия му албум "808",който вече бе пуснат и доминира в различните чартове в Китай,Хонг Конг и Тайван. Днес бяха пуснати и снимки от клипа,предлагаме ви да ги видите още сега.А също очаквайте и видеото,което ще излезе на 31 януари.

Мюзикълът на Junsu добива популярност


Може би има много фенове на JYJ,които със сигурност ще бъдат разочаровани ако няма да имат възможността  да видят своят любимец Junsu,играейки ролята си в новия му мюзикъл “Tears of Heaven“.И за да бъде избегнат този факт,днес бе решено,тъй като всички билети бяха продадени,да бъдат пуснати за продажба още билети,както и мюзикъла да има не две,а три представления.Наистина разумно решение.
Е,фенове,ако имате тази възможност да отидете и на живо да видите един от любимците си,определено не трябва да изпускате тази възможност и да закупите билет сега,тъй като бройката отново е ограничена.

f(x) за K-Swiss


f(x) най-накрая пуснаха рекламата си за популярната марка  K-Swiss.Като този път те направиха реклама на нов модел ученически чанти,а ето ги и видеотата им.



T-ara пускат нова песен с Brave Brothers.


Днес бе съобщено,че T-ara  ще пуснат нова песен заедно с Brave Brothers.Тя ще излезе на 10 февруари и ще се казва , “T-ara: Brave Brothers Project“.Ако се чудите кой е Brave Brothers или известен още като Kang Dong Cheol,той е един от най-добрите продуценти в Корея работил с изпълнители като Big Bang, Son Dam Bi, After School, Davichi, U-KISS, Jay Park и т.н.Сигурни сме,че съвместният им проект ще бъде нещо интересно,нещо хубаво,което ни кара да го очакваме с нетърпение!

BoA дебютира в Холивуд


BoA ще направи своя дебют в Холивуд чрез филма  “COBU 3D“.
В него участие ще вземе и Derek Hough(шампионът от американското предаване ”Dancing with the Stars“).Двете звезди ще играят ролята на танцьори израснали в различни среди,които за първи път се срещат в клуб в Ню Йорк.И въпреки конкуренцията и неразбирателството помежду им,те се влюбват.
Филмът ще излезе през 2012 и ще бъде препоръчван в Корея,Япония и Китай.BoA пък ще започне приготовления за ролята идната пролет.

петък, 28 януари 2011 г.

Еквадорска певица плагиатства песента на MBLAQ,"Oh Yeah"


Изпълнение на еквадорска певица на име Andrea Bucaram изненада много от феновете на  MBLAQ. В нейното видео,пуснато в youtube можем да чуем песента и която много прилича на "Oh Yeah" на MBLAQ.А ето го и въпросното видео.Е,намирате ли прилика?



Jewerly се завърнаха.

Госпожиците най-накрая излъчиха по YouTube канала си новият им сингъл наименован Back it up.
Вижте по-долу клипа:)

Girls2school с ново видео!!!

Ето, че многобройната група се завръща с новата си песен на име 'Break up isnt like in the movie'.
След като направиха техния дебют миналия месец феновете им очакват ного нови добри изпълнения,нека да видим дали очакванията ни са оправдани:)
Харесахте ли песента?

сряда, 26 януари 2011 г.

BEAST пускат последния тийзър свързан с концерта “Welcome BACK to B2ST Airline”


Излезе и последният тийзър свързан с концерта на BEAST.Той излезе днес и бе пуснат от  Kikwang .Вижте го:

INFINITE пускат тийзър към новата им песен за саундтрака на “All My Love“


Още една песен към саундтрак бе пусната днес.Тя е изпята от INFINITE за драмата “All My Love“.Въпреки че официално не е излязла и не е разкрито все още името,тя вече бе пусната и в една от сцените в сериала,ето го и моментът:

Чуйте песните на TVXQ и f(x) за саундтрака на Paradise Ranch


Днес бяха пуснати две от песните,които ще бъдат включени в саундтрака на драмата Paradise Ranch.Те са изпяти от TVXQ и f(x),ето ги и тях:

Kim Jae Wook и Walrus пускат нов албум


Kim Jae Wook добре познат ни от сериала Mary Stayed Out All Night и  Coffee Prince,където съблазняваше момичетата със своите палачинки изглежда не е само актьор,но и певец.Той е фронтмен на инди/рок групата Walrus.Като днес бандата му дори пусна и новия им албум + музикален видео тийзър.Чуйте албума им тук:



Jewelry пуснаха нова песен


Днес момичетата от Jewelry се завърнаха като ни зарадваха,пускайки новата им песен “Back It Up.”Чуйте я тук и очаквайте в близките дни и видеото към песента.

Happy Birthday,Jae Joong!


Както много от вас касиопейци знаят днес един от любимците ви,Jae Joong има рожден ден.Днес много от феновете посетиха  ‘Hero Festival’ ,който се състоя в Сеул и даде възможност на много от феновете да се обединят и споделят всеобщата им към певеца любов,а също и да видят специално заснето от певеца за повода видео.Ние също пожелаваме на Jae Joong Честит Рожден Ден и му казваме само едно,Always Keep The Faith!
А сега предлагаме ви да видите и самото видео тук:

JYJ със собствено шоу


JYJ обявиха днес,че ще имат ново собствено шоу наречено, “JYJ’s Real 24.Момчетата ще ни уведомяват и показват всяка тяхна крачка,като ще можем да видим участието им в реклами,фотосесии,клипове и много други моменти от личния им живот. Заинтригувахме ви нали? Тогава не пропускайте шоуто им,което ще стартира в средата на февруари по телевизия QTV.

G.NA пуска видео зад кулисите на “BLACK & WHITE”


Преди няколко дни певицата G.NA пусна ново видео към песента и  “BLACK & WHITE”.Днес тя изненада феновете си и с видео зад кулисите.Ако ви е любопитно за това как е направено видеото и какво ни разкрива самата G.NA относно него,можете да видите видеото тук:

Jo Kwon се лекува заради претоварен график


Преди дни Jo Kwon шокира феновете си,пускайки в туитър снимка,на която се вижда,че има абокат. Той написал: "Като резултат" и добавил тази снимка. 
Графикът на певеца през изминалите дни наистина е натоварен и може би заради това той трябвало да получи медицинска помощ.След около час той пуснал друго съобщение в туитър,че се е завърнал и,че благодарение на инжекцията отново е готов за снимки. Той също добави,че не знае как понася натоварените моменти и за това как винаги е на път да припадне,но събира сили и продължава с пълна пара да работи. 
Въпреки че сме големи фенове на певеца,както и на групата му и ние мислим,че ще е по-добре ако си вземе за малко почивка,докато състоянието му се подобри.
Jo Kwon,пожелаваме ти бързо оздравяване!
А ето и снимката,която той пусна:

JYJ в нова фотосесия за NII

Преди няколко месеца JYJ подписаха рекламен договор с компанията NII.Те заснеха и фотосесия за пролетната колекция на марката и снимки от нея бяха пуснати днес,ето ги и тях:




TVXQ пускат видео към японската версия на "Keep Your Head Down".


Преди броени дни излезе японската версия на песента на TVXQ,"Keep Your Head Down".Днес към новия им сингъл бе пуснато и официално видео.Ето го и него:

понеделник, 24 януари 2011 г.

Песента на K.Will, Simon D и Hyorin вече с видео


Новата балада на K.Will, Simon D и Hyorin,за която ви съобщихме преди няколко дни и ви дадохме тийзър най-накрая бе пусната в цялостен вариант,както и видеото към нея.Ето я както песента,така и новото им видео:

Албумът на 2NE1 покори и класациите във Филипините


Въпреки че излезе преди няколко месеца,албумът на 2NE1 все още продължава да покорява както сърцата на феновете,така и много от чартовете и то не само корейските но и чуждестранните.Пример за това е още едно взето първо място от момичетата и то е в класацията на Филипините  Astrochart/Astrovision,където 2NE1 спечелиха първото място с албума им “To Anyone“, а техният  “First Mini-Album Re-package (CD+DVD)” пък взе второ място в чарта. Момичетата изразиха благодарността си,пускайки клип и в youtube.

Един от текстовете на песен от новия албум на JYJ предизвиква спорове


Днес бе пуснат и новия албум на JYJ като текста на една от песните много от феновете имаха съмнение дали не се отнася за SME.Текстът е писан и песента е композирана от самия  Yoochun и ето го и него:

“After finally being met with jackpot success overseas and finding out that we had created unimaginable results, I headed to the company on the day of our pay with light steps.  But on the statement of accounts that I received that day, the results were a minus.  I thought maybe I read wrong and checked again, but everything was written as an expense.  Damn, all that money was written off as expense.  Exactly what kind of expense was it that all that money disappeared?  I still can’t forget the higher representative’s words that told me that it would be difficult if I left the company.  What the seniors said were right: Would you want to keep the ones that still willingly want to make money for you?“
И продължава, “This is never our efforts as a product.  The day I die as a human being.  It’s an effort made because I don’t want to be left with regrets.”

Dok2 и Double K пускат нов албум


Двама от най-популярните корейски рапъри Dok2 и  Double K си сътрудничиха като работиха по общ проект-новият им общ албум  “Flow 2 Flow,” който бе пуснат днес.В него са включени и песни с Jay Park, Bizzy, Paloalto, The Quiett, Tiger JK и др.


Kim Bo Kyung пуска ново видео


Участничката в предаването “Superstar K2” , Kim Bo Kyung,която впечатли мнозина със страхотния си глас,таланта си да свири на китара и да пише песни,днес ни зарадва с нова песен “Haru Haru (Day By Day)”.Освен песента излезе и видео към нея, приятно гледане и слушане!

‘Run Devil Run’ вече и с японска версия


Днес SNSD пуснаха новата японска версия на песента им,‘Run Devil Run’ .Първото изпълнение на живо на песента ще бъде на  Music Station по TV Asahi,а сега чуйте песента,е коя версия харесвате повече?

Китайският министър на културата сложи бан на песен на Super Junior


След като преди време песента на DBSK, Mirotic както и тази на  GD&T.O.P, Don't Go Home бяха баннати,същата съдба последва днес и песента на Super Junior, Bonamana.Тя бе забранена в Китай.Министърът на културата там я забрани,но причината за това не бе посочена 

ДБСК се снима за списание GQ.





Популярността на дуото ДБСК е голяма и вече компанийте искащи ги за рекламни лица или за модели едва ли не се избиват...Но сега е ред момчетата да позират пред камерите на японското списание GQ.Вижте по-долу фотосесията:)
 



Номер две тийзър към завръщането на Jewelry.





Скоро момичетата ще се завърнат с песента 'Back It Up', но за сега имаме възможността да видим най-новия тийзър към сингъла:)
Какво мислите за пре-видеото, което е вдъхновено от 1930?

JYJ ни канят в "Техните стаи"


След много дълго чакане JYJ най-накрая пуснаха албума си наречен,"Their Rooms". В албума са включени и есета написани от трито,които до не сега не са били четени пред аудитория. Момчетата също изявиха,че имат желание да направят и ново второ турне,но за това все още не е взето решение.Сега чуйте новите им песни,е коя е любимата ви?




неделя, 23 януари 2011 г.

Heechul позира за списание Nylon.

Вижте най-новата фотосесия на Heechul за корейското издание на списание Nylon.







Харесахте ли снимките?