петък, 22 април 2011 г.

X-5 пускат ново видео+още две нови песни


Новата момчешка група на Open World Entertainment,X-5 направиха своя дебют.Вчера те пуснаха новия си албум,както и видео към главната им за албума песен, “Don’t put on an Act.”Чуйте песните и вижте видеото тук.Е,какво мислите за тях?




CNBLUE пускат нов тийзър


Вчера CNBLUE пуснаха тийзър към новата им песен  “Love Girl”,която е една от четирите песни от новия им дългоочакван албум, “First Step +1″.Вижте го и очаквайте албума им на 26 април!

Girl’s Day пускат нова песен


Днес Girl’s Day пуснаха нова песен под името  “If You Give Your Heart”.Тя е изпята за саундтрака на  драмата  "Shiny Shiny Shining".Чуйте я тук:

Jay Park с нов тийзър


Вчера  Jay Park пусна тийзър към песента му “Abandoned,” от предстоящия му мини-албум, “Take A Deeper Look.“ Във видеото към песента му участие ще вземе и участничката от   Miss Korea 2010, Park Mi So.А ето го и тийзъра,очаквайте мини-албума на певеца на 27 април.

SNSD пускат тийзър към видеото на "Mr. Taxi"


Както много от вас знаят скоро SNSD скоро ще пуснат своя сингъл “MR. TAXI”.Относно това днес бе пуснат тийзър към видеото на песента.Вижте го и очаквайте  “MR. TAXI” на 27 април.

четвъртък, 21 април 2011 г.

Изпълнителите от музикалната агенция Cube Ent. с обща фотосесия за 'High Cut'


Cube Ent. се събра за обща фотосесия за списанието 'High Cut'! Във фотосите ще видите изпълнители като; B2ST,4MINUTE, Apink, Mario, G-NA (която е родом от града в който аз сега живея.йей:)) и още...



Част от парите събрани от продажбите на това издание на списание 'High Cut' ще отидат за даряване на болници и деца ,който имат проблеми със зрението:)

Gavy NJ ни дават ' Love,Love,Love'


Gavy NJ са готови да представят техните звънливи гласове на време за пролетта с техния им най-нов сингъл на име 'Love,Love,Love'
Чуйте по-долу песента:)

Прелестна фотосеия от SNSD

Членката на SNSD , Seohyun позира със свежа пролетна визия наравно с другите  изпълнителки от Girl's Generation за списание Marie Claire.Вижте по-долу още фотоси:)


Какво да очакваме от After School

After School събраха доста нетърпеливи фенове за тяхното завръщане на сцена с албумът им 'Virgin' , който ще излезе на 29-ти април.А сега вижте по-долу кои песни ще чуем в близкото бъдеще!
01. Let’s Step Up 
02. Shampoo (Title Track)
03. Virgin 
04. 뱅(Bang)! (2011 New Recordings) 
05. Play Ur Love (R&B Song by Kahi, Jungah, Rania and Nana)
06. Dream 
07. 너 때문에 (2011 New Recordings) 
08. 시간에 기대어 (Rania Solo Song)
09. 잘 지내고 있죠 
10. Funky Man (Will feature a 'Pre-School Girl' which is a future After School member)
11. My Bell (Jungah Solo Song)
12. When I Fall (2011 New Recordings)
Очаквайте ги !

ZE:A за ‘Elle Girl’


И още една нова фотосесия бе пусната.Тя е на ZE:A и е за ‘Elle Girl.




4minute пускат видео от репетицията на "Mirror Mirror"


Вчера 4minute пуснаха видео от репетицията им на  “Mirror Mirror”.А ето го и него:

Taecyeon и Chansung за ‘Esquire'


Taecyeon и  Chansung отново ни изненадаха приятно,този път с новата си фотосесия.Тя е за марката дрехи  ‘Esquire'.Предлагаме ви да видите снимките и да се насладите на невероятния  им чар.Е,не са ли страхотни?



Heo Young Saeng отлага соло дебюта си заради контузия


Може би голяма част от феновете знаят,че Heo Young Saeng(SS501) трябваше да направи своя соло дебют на 28 април.За съжаление обаче това няма да се случи,тъй като по време на репетиция  певецът е скъсал сухожилие на ръката .Сега той е в болница и ще му трябват 5 седмици да се излекува.
За сега дебютът му е отложен,но все още не е посочено точно за кога.Очакваме още новини в близките седмици относно него.А също пожелаваме на певеца и много бързо оздравяване!

JYJ и малката актриса Kim Yoo Bin позират заедно за “NII”


Нова фотосесия заснеха и JYJ заедно с малката актриса  Kim Yoo Bin .Тя е за “NII” вижте някои снимки от нея тук:



IU за ‘Sure’


Преди няколко седмици IU  замина за Лондон,за да заснеме новата си фотосесия там.Тя е за майския брой на ‘Sure‘ и снимките от нея излязоха днес,а ето ги и тях:






After School пускат още няколко нови снимки свързани със завръщането им


Вчера видяхте няколко снимки на After School,които бяха пуснати относно завръщането им.Ето,че днес от  Pledis Entertainment ни дадоха възможност да видим още снимки,вижте ги тук и очаквайте новия албум на групата  “Virgin“ на 29 април.


B1A4 пускат видео към дебютната им песен+мини-албум


Преди няколко дни ви съобщихме за новата група на WM Entertainment, B1A4‘,че ще направи дебюта си скоро.И ето,че това време дойде и вчера момчетата пуснаха ново видео,както и още няколко нови песни,вижте видеото и чуйте песните тук: