събота, 22 януари 2011 г.

Колко са печеливши Кпоп идолите.

Замисляли ли сте се, колко печелят групите/излънителите от кпоп за една година? Обикновенно най-успелите групи правят околко 900 000 000 долара за година.Сумата идва от: продажби на албуми,продажби на DVD-та, концертни билети, купуване на песни онлайн (ITunes и др.) и още много други.Но това не е само в Корея,пазара включва целия свят!
Парите, които идват само от азиятските страни ,като Китай,Япония,Корея,Тайван,Тайланд и други, са 270 000 000-360 000 000 долара за година.
Ето пример: Групи като KARA и Girl's Generation печелят за 3 месеца от Япония 27 000 000 долара, а ДБСК печели от същата страна 117 000 000 долара само от продажбите си на CD-та за цяла година!
И след като компанийте имат толкова много пари, те създават и търсят за нови таланти, които ще заменят старите кучета...И това е безкрайния кръг на музикалния бизнес!
А сега се замислете, колко печелят компанийте за една година, след като съберем сумите от печалбите на идолите,актьорите,моделите и т.н.

Teen Top преименувани от анти-фенове?

Наскоро завърналата се група, Teen Top,се появи в Туилер света и по-точно в класацията  '20-те най-нашумели от цял свят'.И в страницата, където представят групата, са написали следното:'Teen Top е мъжка група от Южна Корея.Тяхната дебчтна песен се казва CLAP.Песента звучи нещо като нелегално гей порно.' В нетуорка се обсъжда от къде идва името на групата...Оригинално името идва от  Teenz on Top (Тийнейджтри на върха), но анти-феновете преувеличават, като казват че името поризхожда от “Teen”- тинеджъри и 'Top'- горнище/сутиен.
Агенцията поддържаща групата се притеснява за имиджа на момчетата и казаха: ' По какво съдите че това англисйо обяснение/превод е правилно? Ние се надяваме, че това излагане няма да съсипе имиджа на Teen Top.'

Какви са плановете на JYJ за 2011?

Триото вече почна да прави планове за бъдещето си...
Yoochun смята да се отдаде на актьорската си страна, поради причината че има много предложения за участия в различни драми и филми.
Junsu желае да продължи да участва в мюзикъли, защото предните пожънаха голям успех, а и получава много предложения да участва в такива проекти.
JaeJoong най-вероятно ще направи своят дебют в корейската телевизия, чрез драма или филм.
За сега такива са плановете на момчетата, но дали са подтвърдени проектите ще видим в бъдеще:)

DBSK за списание SPUR.


Групата ДБСК даде интервю за японското списание SPUR, в което те открито говориха за миналото си, когато ДБСК  се състоеше от 5ма члена. макар че сега тъгуват, но те продължават да работият като изпълнители и да поддържат името Dong Bang Shin Ki живо.
След това разговорът премина в насоченост към техните актьорски кариери, техния дебют и естествено техните противоположни личности , които ги правят още по-привлекателни.

K.Will, Simon D и Hyorin пускат нова балада


K.Will,  Simon D(Supreme Team) и  Hyorin( SISTAR) работиха известно време върху общ проект,нова балада,която днес вече бе пусната.Чуйте я:

Kahi готова за соло дебюта


Лидерката на  After School,  Kahi  е вече готова за соло дебюта и,който бе отложен.От компанията съобщиха,че албумът и вече е готов и остава певицата да избере песен,която да бъде главна в него.Очаква се тя да направи соло дебюта си в средата на февруари,а месец след това After School ще направят своето завръщане на корейската сцена,не пропускайте тези събития!

SHINee спечелиха награда на “2011 Asia Model Awards Ceremony“.

  SHINee посетиха едно най-големите модни събития   “2011 Asia Model Awards Ceremony“. То се проведе на 21 януари в Сеул в Marriott Hotel,като в него взеха участие модели от Корея,Япония,Китай,Филипините,Монголия и Индонезия и целта е подобряване на модната индустрия.
SHINee  не само,че посетиха и уважиха събитието,но и си тръгнаха с награда от там.Те спечелиха  ‘BBF Popular Singer Award‘!
Поздравления,момчета!

SeeYa ни представят още две песни от новия им албум


Днес ви дадохме да видите най-новия клип на SeeYa.Но освен него малко по-късно бяха пуснати и две песни от новия им албум.Албумът ще излезе на 25 януари,а първото изпълнение на живо на триото ще бъде на 27 на M! Countdown.Очаквайте ги.

Dongwoon споделя чувствата си относно концерта им в нов тийзър


Още един тийзър пуснаха BEAST относно концерта им  “Welcome BACK to B2ST Airline.”.Тийзърът е от името на  Dongwoon,вижте го тук :

Dara във втора реклама за Etude House


Още преди време 2ne1 подписаха с марката козметика Etude House и взеха участие в няколко техни реклами.За новите им промоции обаче те са избрали участие в рекламите им да заеме само Sandara Park. Преди няколко дни ви показахме първия и рекламен клип за марката и ето,че е време за още един,който излезе днес.

петък, 21 януари 2011 г.

Новото видео на SeeYa.

Казахме ви че групата няма повече да съществува, но преди момичетата да си вземат последно сбогом с феновете си те издадоха последният си албум.Изданието е озаглавено 'See You Again' и се състои от най-големите им хитове и два нови саундтрака.
А сега нека да видим видеото към една от новите им песни  'So Nice to Meet You'
Албумът ще излезе другата седмица на 25ти януари.

4minute с аудио тийзър на песента Why.

Групата ще има скоро тяхната нова японска песен на име 'Why' , но докато чакаме пълната версия на изпълнението, вие можете да чуете малка част от нея:)

Seungri с нови снимки.

Вижте още снимки от изпълнителя по случай издаването на новия му мини-албум "VVIP".

IU със здравословни проблеми.

Тийн изпълнителката ще си вземе две седмици почивка от певческата соло кариера и ще се фокусира на 'Dream High' поради здравословни проблеми. От агенцията , за която IU работи казаха, че ще си вземе почивка понеже се тревожат за здравето и покрай заетостта на тийн момичето.Както някои от вас певицата стана популярна с нейния най-нов албум и впечатляващ сингъл 'Good Day'.
Надяваме се да видим госпожицата скоро на сцена:)

четвъртък, 20 януари 2011 г.

Donghae с лека контузия

Вчера,докато са снимали епизода на специалното шоу  “Lunar New Year Special”,Donghae (Super Junior) паднал от платформа и  ожулил лицето си.Но ви съветваме да не се притеснявате,за щастие нараняването не е сериозно и той ще бъде добре и ще се оправи за кратък период от време.



B2ST пускат нов тийзър относно концерта им


След като излязоха вече няколко тийзъра,пуснати от B2ST относно концерта им,време е и за още един.Този път той е от името на Yoseob,ето го и него:

Състоянието на Kan се подобрява


Kan(F.CUZ) ,за когото преди време ви съобщихме,че катастрофира вече е в по-добро състояние. Един от членовете на групата съобщи,че той се възстановява бързо,но все пак ще трябва да остане под лекарско наблюдение поне още един или два месеца.Пожелаваме му бързо оздравяване!

Jonghyun с операция


През октомври 2010 Jonghyun нарани крака си,след като група фенове го бутнали на летище Jakarta.И въпреки че беше започнал да се подобрява източници съобщиха,че ще му бъде нужна операция. Тя вече бе извършена на 17 януари и заради това   Jonghyun  пропусна днешното изпълнение на групата на  “20th Seoul Music Awards”.Но фенове и фенки,не се притеснявайте за вашия любимец ,от агенцията съобщиха,че състоянието му е добро и той вече се възстановява!

Infinite обявиха името на официалния им фен клуб


Днес от компанията на Infinite,Woollim Entertainment направиха допитване сред феновете в официалния им сайт,като въпроса беше дали феновете искат фен клуба на групата да се казва “Inspirit (인스피릿)” и около 70% от тях гласуваха с "да".Така че официално съобщаваме,че фен клуба на групата се казва “Inspirit (인스피릿)”.А какво е вашето мнение относно него?

Seungri пуска два нови клипа


След като вече пусна новия си албум,а също и направи първото си изпълнение на живо,сега Seungri ни зарадва с друго ново нещо.Това са двете му нови видеота  към песните  ‘VVIP’ и  ‘What Can I Do’.Вижте ги тук:

сряда, 19 януари 2011 г.

Park Jung Min is 'Not Alone'.

Младия изпълнител от групата SS501 има ново видео към соло песента на име Not Alone.
Нека да погледнем клипа към изпълнението:)

Дали е по-добре да го слушаме като соло изпълнител?

Песента Keep your head down е на четвърта позиция в световните чатрове.

Групата ДБСК продължи да съществува като дуо, но това не пречи да се създават незабравими хитове! Новата песен на бандата Keep your head down е на четвърто място в световните чартове! В тази класация те задминават изпълнители като Рианна, Black Eyed Peas и други.
Поздравления на изпълнителите и да продължават да славят кпоп с хубава музика:)

Seungri има мини-албум.

Изпълнителя Seungri има нов мини-албум, който излезе днес:)
Нека да чуем песните включени  изданието:
1. VVIP(Title Track):

2. 어쩌라고(Title Track, очаквайте музикалното видео скоро):
3. 창문을 열어 feat G DRAGON:
4. Magic:
5. I KNOW with 아이유:
6. White Love:

7. Outro(In My World):
Какво е мнението ви за това мини-албумче?

Кой е четвъртия член на групата Jewelry?


Ето че имаме възможността да се запознаем с четвъртото попълнение на групата Jewelry!
Тази седмица видяхме новият тийзърът на госпожиците и естествено феновете започнаха да задават въпроси за това мистериозно червърто момиче в бандата...
Новото попълнение се казва Kim Yewon и е родена през 1989 година. Младата изпълнителка работи и се обучава в Star Empire Entertainment от три години.
А вие очаквайте групата на 27-ми януари с песента  “Back It Up.”:)

Mblaq за списание 'Vogue'

Групата MBLAQ позира за февруарското издание на Vogue Korea. От редакцията на списанието споделиха,че фотосесията има за цел да покаже по-зрялата и мъжествена страна на изпълнителите.
Нека да видим малко фотоси:



В списанието ще откриете цели осем страници запълнени със снимки + интервю дадено от момчетата:)

Big Bang пускат "2010 Big Bang Live Concert Big Show" на 3D


От YG съобщиха,че концертът на Big Bang,"2010 Big Bang Live Concert Big Show" ще бъде пуснат на 3D в кината.Той ще излезе на 2 февруари като концертът от миналата година,който бе включен и в DVD-то им тази година ще бъде пуснато и в 3D вариант.
Очаквайте завръщането на групата на 24 февруари,а ден след това ,от 25 до 27 февруари ще се проведе и "2011 Big Bang Live Concert Big Show".

вторник, 18 януари 2011 г.

Changmin and Lee Yeon Hee за списание Ceci


Changmin и актрисата  Lee Yeon Hee,с която той си партнира в сериала "Paradise Ranch,бяха избрани за февруарския брой на списание  Ceci.Те заснеха фотосесия и снимките от нея бяха пуснати днес,ето ги:



INFINITE пускат денс версия към “Before the Dawn“


И една изненада за феновете на INFINITE и по-точно феновете на най-новия им хит   “Before the Dawn“.Преди дни излезе видеото към него и ето,че днес се появи и денс версията  към  него,сега освен песента ще можете да научите и танца към любимата си песен:

G.NA с видео към ‘BLACK & WHITE‘.


След силния соло дебют,който направи миналата година,певицата G.NA е решила отново да ни изненада и да завладее още от сърцата на феновете.Днес тя направи своето завръщане,пускайки видео към песента и BLACK & WHITE‘,в което участие взе и  Jinwoon(2AM)

Чуйте 30 секунди от японската версия на “Run Devil Run”


Както преди броени дни ви съобщихме SNSD ще пуснат и японски вариант на хитовата им песен  “Run Devil Run” .Днес относно това бе пуснат 30-секунден тийзър,разкриващ ни малка част от песента:

Dara в реклама за Etude House


Etude House пуснаха днес най-новата си реклама,в която участие взе Dara от 2NE1.За пореден път се убеждаваме в зашеметяващия и външен вид,както и бебешко гладката и кожа,не случайно от козметичната марка са я избрали за свое рекламно лице.

Mighty Mouth пускат видео към “Tok Tok“+ албум


Преди няколко дни Mighty Mouth ни представиха тийзър към новата им песен със Soya,ето че днес бе пуснато и видеото към песента им,но освен с него те ни изненадаха  като пуснаха и новия им албум,чуйте песните и вижте видеото:





Kangta пуска нова песен


Kangta, бивш член на легендарната група  H.O.T., ще вземе участие в саундтрака на екшън сериала Athena: Goddess of War. След двегодишно отсъствие заради влизането му в армията,певецът се завърна през септември на китайския пазар,пускайки  ‘Breaka Shaka.’ Сега той се завърна и на корейската сцена,записвайки песен за култовия сериал,песента се казва  ‘Arrow’  и вече е факт,чуйте я тук:

Navi пуска ново видео


Днес певицата Navi пусна видео към песента и "Well Done".Освен него тя ни изненада и с една бонус песен,която е в дует  с Yong Jun Hyung(B2ST).Вижте видеото и чуйте песента тук: