събота, 19 февруари 2011 г.

Big Bang с нови снимки свързани със завръщането им


След като пуснаха тийзър,а също и много новини около новия им албум  им ,преди няколко часа Big Bang ни изненадаха и с нови снимки свързани със завръщането им,а ето ги и тях:





Teen Top пускат ремикс версия на "Supa Luv"


Днес за радост на многото фенове на Teen Top бе съобщено,че момчетата ще продължат с промоциите на хита им "Supa Luv".Като за следващите им изпълнения на живо са приготвили нова ремикс версия на песента. Освен това хореографията също е променена за тази нов вариант на сингъла,е заинтригувахме ли ви? Очаквайте новите им промоции в близките дни.

петък, 18 февруари 2011 г.

Eunjung в нова фотосесия за ‘Singles‘


Певицата  Eunjung(T-ara) засне нова фотосесия за списание ‘Singles‘.На снимките виждаме една нова,по-предизвикателна и секси страна на певицата, ето ги и тях:





In Sooni пуска тийзър към новата и песен със Supreme Team


Вчера певицата In Sooni  пусна тийзър към новата и песен със Supreme Team, “Uppercut“.Вижте тийзъра и очаквайте цялата песен,която ще излезе на 22 февруари.

Задкулисни снимки от драмата Dream High.

Ето че драмата отива към своят край, защото другата седмица излизат последните два епизода, но пък за това сега ние можем да се порадваме на садкулисни снимки на невероятните актьори:)
Очкавайте края на Dream High понеделник и вторник другата седмица:)

Rain е в списание Esquire.

Rain позира за списание Esquire , но знаете ли че той е единствената звезда от Корея, която е посирала два пъти в това списание? Е вече знаете, и след усилията, които изпълнителя е положил за тази фотосесия, ние имаме възможноста да видим част от нея:)

А сега бързайте да си поръчате списанието:)

Infinite позират за Vogue Kорея.

Нека да погледнем по-долу няколко прекрасни фотоси от най-новата фотосесия на групата Infinite:)




Mакар и снимките да не са много, вие ще можете да ги видите всичките в изданието, което ще излезе през месец март.

Big Bang с пре-видео за песента 'Tonight'

G-Dragon сподиели с феновете си в неговия me2day акаунт ново пре-видео което е към псента 'Tonight' , но можем и да чуем различни части от други две песни озаглавени 'Sich a beautiful night' и '5 days to go'.Нека да чуем аудиото по-долу:)
Big Bang-Tonight [тийзър]
И ето малко снимки от подготовките на групата, за тяхното завръщане:)
Очаквайте ги!

IU с ново видео


След като тези дни се завърна на корейската сцена след кратко отсъствие,певицата не спира да ни изненадва.Вчера тя пусна няколко нови нейни песни,а днес излезе и видео към друга нейна песен, "The Story Only I Didn't Know".

Lee Hyroi за FILA


Lee Hyroi засне нова фотосесия.Тя е за пролетната колекция на спортната марка FILA.Ето и снимки: