събота, 12 февруари 2011 г.

Kim Bum и Miss A позират за списание Edwin.

Вижте фотосесията на изпълнителя Kim Bum и госпожиците от Miss A по-долу:)




BBAN са вече тук!

Представяме ви най-новата група в Корея на име BBAN и се състои от три момичета: Chun So Ah, Yoo Seung Eun, Han OK. Дебютната им песен се казва 'Don't Believe in Love' ,а сега погледнете видеото към изпълнението:)
Какво мислите за триото?

5dolls и представят новото им видео.

Момичетата от многочленната група Co-Ed решиха да съставят собствена група на име 5dolls.Госпожиците вече дебютираха с новата си песен 'Lip Stains' , но в изпълннието е включен и Jay Park.А сега нека да видим видео клипа към изпълнението:)

Kahi има нов тийзър.

Изпълнителката от групата After School ще дебютира съвсем скоро.За сега докато тръпнем в очакване за това събитие можем да се насладим на нейния тийзър представящ дебютния и сингъл и видео:)
Приятно гледане:)

Rainbow и Mose с нови песни за драмата Sparkling.

Скоро се задава драмата на име 'Sparkling' и естествено една драма не е същата с песни! Към сериала са добавени двa noви саундтрака наименовани 'I'm A sad Romantic' и 'Because of You' изпълнение от групите Rainbow и Mose.
Чуйте по-долу двете романично настроени изпълнения,а първия епизод на драмата излиза утре:)
Очаквайте сериала 'Sparkling'

петък, 11 февруари 2011 г.

Hyomin и Brave Brothers пускат видео към новата им дуетна песен


Наскоро  Hyomin(T-ara) записа нова песен с Brave Brothers .Песента се казва “Beautiful Girl”  и клипът към нея също е налице.Той излезе днес,вижте го :

ZE:A пускат още тийзъри към ‘RONIN POP‘


Преди месец ви съобщихме,че ZE:A ще участват във филма  ‘RONIN POP‘.Обща продукция на Корея и Япония.
Няколко тийзъра вече бяха пуснати като днес излезе и този на Dong Joon.Предлагаме ви още сега да го видите и в случай,че сте изпуснали другите сега имате възможността да надникнете и разберете за какво става дума и в тях.




Krystal пуска нова песен


Новата драма на SBS, “Sign” се радва на наистина голям интерес от зрителите,съдейки по високия рейтинг.Тя се отличава не само със страхотни актьори,но и с чудесен саундтрак.Една от песните в него е чудесната балада на   Krystal(f(x)) , “나 때문에 / Because of Me”,която бе пусната днес.Ако сте любопитни можете да я чуете тук:

Mir с контузия

Преди няколко дни,докато снимали "Star King",Mir почувствал болки в гърба като още тогава бил откаран в болница.Там лекарите установили,че има дискова херния и било нужно да се направи операция.Операцията вече е направена и сега той се лекува и възстановява.
Междувременно групата ще продължи с промоциите на "Stay",но за известно време MBLAQ ще остане без 5ти член и само 4мата ще промотират песента,докато той се подобри.Пожелаваме му наистина бързо оздравяване!

IU се завръща


Певицата IU бе принудена да спре с промоциите на песента и “Good Day”  заради наистина натоварения и изморителен график.Точно заради това оттегляне тя обеща да зарадва феновете си и да направи подобаващо завръщане.IU  ще пусне нов мини албум “REAL+".В него ще бъдат включени и три нови песни,очаква се този албум да излезе на 17 този месец.Сигурни сме,че зарадвахме феновете на певицата с тази новина,очаквайте я !

Kahi пуска снимки свързани с новия и албум

Както знаете малко остана до дебюта на Kahi като соло певица.Днес бяха пуснати дори и снимки една  ,като една от тях дори ще бъде обложката на новия и албум.Ето ги и самите снимки,а за тези,които не знаят все още,соло дебюта на певицата ще бъде на 14 февруари,тогава тя ще пусне албума си.


четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Jay Park пуска тийзър


Миналата година Jay Park  изпълни пред филипинските си фенове песента ‘Demon’.За която след това така и нямаше много сведения .Но днес излезе тийзър към тази песен,дата на излизането и както и на видеото към нея все още не е посочена,но със сигурност ще бъде съвсем скоро,така че не я пропускайте.

Super Junior пускат тийзър към 3D филма им


Super Junior ще пуснат на 3D филм с третото им турне  “Super Show 3“, което се проведе през август 2010 в Seoul Olympic Stadium.От групата днес дори пуснаха и тийзър,който накратко ни представя какво ще съдържа филма.Очаква се той да бъде пуснат по кината от 24 февруари.

сряда, 9 февруари 2011 г.

Новата песен на 4minute

Популярната група 4minute се завръщат на Яяпонска сцена с песента 'WHY'.
Погледнете по-долу видеото към новият им сингъл:)

Kahi ще постави начало на соло кариерата си.

Изпънителката Kahi ,която е и член на групата After School, ще има своят първи соло мини-албум.Той ще излезе на 14-ти февруари и е озаглавен 'Kahi: The First Mini Album-Come back,bad boy'. Очаквайте певицата скоро, защото предстои един много хубав дебют на тази елегантна госпожица.

Namolla Family с песента 'Separated couple'

Хип-хоп триото Namolla Family записа песента 'Separated couple' и Tae-In също зае участие в изпълнеието.
Погледнете по-долу видото към саундтрака:)

Kan Miyoun ще има мини-албум

Изпълнителката ще има своя мини-албум на пазара на 17-ти февруари.Изданието е озаглавено 'Sunshine' и Junsu от груата 2pm пее заедно с нея.Очаквайте амбума скоро:)

Let's dance с Lee Jung

Актьора/певец се завърна с новата си песен 'Let's dance'.Нека да я чуем и преценим дали е достатъчно готина,за да ни раздвижи:)
Какво мислите за песента?

Dalmation със тийзър за скороочаквания им сингъл!

С всеки изминал ден ние се приближаваме към завръщането на групата Dalmation!
Те ще имат две видеота към песните 'That man dissaproves' и 'Lover cop' ,но трябва да поизчакаме за клиповете,а до тогава ще се насладим на тийзъра, който е микс от двата очаквани сингъла:)
Очаквате ли момчетата?

U-KISS с нови песни за драмата 'Real schol'

Мoмчетата от групата U-KISS записаха песните 'Always' и 'Kiss Me' специално за драмата 'Real School' .Чуйте по-долу изпълненията:)

 
 

вторник, 8 февруари 2011 г.

Changmin с роля и в “Athena: Goddess of War”


Още една звезда ще се присъедини и ще вземе своята роля в драмата на  SBS, “Athena: Goddess of War”.Това е Changmin(TVXQ). Той започна със снимките още миналата седмица и ще се появи от 16 до 20 епизод.Той ще влезе в ролята на ядрено-бомбен специалист от Националната разузнавателна служба. Първата му поява в сериала беше днес,очакваме с нетърпение и другите серии!

TEEN TOP пускат видео-репетиция на "Supa Luv".


Миналия месец  TEEN TOP се завърнаха с една наистина много успешна песен,която бързо се прочу и стана любима на много от феновете.Това е "Supa Luv". Днес те зарадваха феновете си,пускайки и видео от репетицията им на същата тази песен.Видео:

Changmin и Jinwoon пускат песен към саундтрака на “Dream High”


Е,фенове на “Dream High” ето нещо и за вас.Днес бе пусната песен към саундтрака на драмата,изпята от Changmin и Jinwoon (2AM).Освен песента,излезе и видео с нея,в което са включени много запомнящи се моменти от драмата.Ето го и видеото+песента:

Новата песен на Yoseob към саундтрака на “My Princess” вече е факт


Днес бе пусната още една от песните към сандтрака на драмата “My Princess”.Песента се казва “Cherish That Person“ и е страхотна балада изпята от  Yoseob,чуйте я :

Nichkhun за “It’s Skin "


Новата реклама на Nichkhun,за която ви споменахме преди седмица бе пусната днес и по корейската телевизия.Рекламата е за “It’s Skin " продуктът “Snail Cream”.Вижте я :

5dolls пускат нов тийзър


Както много от вас знаят миналата година групата Co-Ed направи дебюта си.Тя стана популярна и с това,че е първата смесена група.Сега женската част от Co-Ed направиха подгрупа наречена,5dolls,която скоро ще направи и своя дебют като женска група.Днес те пуснаха и тийзър като от  него разбираме,че във видеото на новата им песен участие ще вземе и  Jay Park. Очаквайте излизането на песните им на 9 февруари,а официалният им дебют ще бъде на 17.


TVXQ пускат Dance Version B към "Keep Your Head Down"


Преди малко в официалния канал в youtube на SME бе пусната и още една денс версия към песента на TVXQ,"Keep Your Head Down" ,Dance Ver B, приятно гледане :

Относно соло дебюта на Kim Hyun Joong


Днес от агенцията на   Kim Hyun Joong заявиха,че той ще пусне първия си соло албум през май тази година.Те също казаха:"Още е рано да се каже,че е готов за завръщане,все още се обсъжда и какви песни да бъдат включени в албума като се прави подбор в момента.А също така той все още не е записал нито една песен. "
Певецът по-рано заяви,че иска да даде всичко от себе си за този албум,без да избързва и да го пуска на пазара.От CEO добавиха,че докато албумът му не излезе той няма да се занимава с други проекти и ще се съсредоточи само върху него.
С изключение на  Kim Kyu Jong всички други членове на SS501 се подготвят за соло дебют.

неделя, 6 февруари 2011 г.

Тайната да си перфектна като SNSD...

Дали сте се замисляли как момичетата от SNSD са с такива перфектно изваяни тела? Е, истината е малко кратичка,понеже те не ядат кой знае колко.
Калорийте, които тези госпожици приемат за един ден са 1500 ,като това включва: 100 грама печено пилешко месо, 5 резена от броколи, 150 грама ориз и много вода. Как приемате факта да ядете само това за цял ден? Тежко, нали!!!
Какво ви е  мнението за този начин на пребиванане само с няколко хапки храна за 24 часа?

Очаквайте Long Pretty Girls !

Ето че LPG ще направят скоро завръщането си в кпоп с нов секси имидж,албум и сингъл.За сега това са данните за тяхното завръщане на сцена след 4 години отсъствие, но поне ще ги видим отново:)
Очаквайте ги:)

Max Changmin в списание Ceci.





Изпълнителя Max Changmin участва във фотосесия за корейското издание на списание Ceci заедно с партньорката си в драмата Paradise Ranch, Lee Yeon Hee.Вижте фотосите по-долу:)







Не са ли сладка двойка?