събота, 16 юли 2011 г.

BGH To пускат нова песен,участие в нея взима и Eunjung от T-ara


На 14 юли триото BGH To пуснаха своя 2ри албум, “The C.C“,като ни бе разкрита и новата им главна за албума песен   “Cotton Candy”, в която участие взе и  Eunjung от T-ara.Чуйте я:


miss A пускат още един тийзър


Както знаете само след броени дни предстои на групата miss A да се завърне,относно това момичетата пуснаха и продължават да пускат тийзъри.Друг такъв е този на Suzy,който излезе преди два дни.Вижте го и бъдете търпеливи,защото само след броени дни те ще се качат на корейската сцена.

Време е за третия пореден ‘2011 Incheon Korean Music Wave Concert‘,вижте тийзър + изпълнителите


На 13 август на стадион Incheon Munhak Корея ще се проведе третия поред ‘2011 Incheon Korean Music Wave Concert‘.В него участие ще вземат едни от най-известните к-поп звезди.А ето ги и тях:

- Super Junior
- 2PM
- SNSD
- 2NE1
- B2ST
- KARA
- SHINee
- 2AM
- f(x)
- miss A
- T-ara
- MBLAQ
- CNBLUE
- F.T Island
- S.G Wannabe
- SECRET
- 4minute
- SISTAR
- Son Dambi
Относно това организаторите на събитието пуснаха днес и тийзър свързан с него:

2PM с ново видео към ремикса на “Hands Up“


Преди близо месец момчетата от 2PM ни зарадваха с най-новия си хит “Hands Up“ като дни след излизането му и видеото вече бе факт.Вчера обаче те ни изненадаха с още едно видео,то пак е към същата песен,но малко по-различна нейна версия,към нейния специален ремикс.Чуйте го и вижте новото видео.

Amber&Victoria за "Nylon Korea"


Наскоро Amber&Victoria от f(x) заснеха нова фотосесия.Тя е за списанието "Nylon Korea", и въпреки че снимките все още не са излезли днес  в youtube в страницата на списанието бе пуснато специално видео от мястото на снимките.

2NE1 пускат нов тийзър към японската версия на “I Am The Best“


И след като преди няколко седмици бе пусната корейската версия на новия им хит  “I Am The Best“,2NE1 продължават с пускането на тийзъри,но този път към японската версия на песента.Очаква се тя да излезе на 20 юли,не я пропускайте.А сега,насладете се на първия тийзър:

Jo In Sung и Jaekyung от Rainbow в нова реклама за “Cass Fresh”


Наскоро актьорът  Jo In Sung и певицата от  Rainbow, Jaekyung,заснеха нова реклама.Тя е за бирата “Cass Fresh”  и бе пусната днес.Вижте я:

Taesabiae пускат нова песен с телефонния им номер


Дуото Taesabiae се завърнаха преди ден с новата им песен,чието име е “010-7120-7984“.Оказа се обаче,че това не са просто цифри а истинския номер на дуото.Много от любопитните фенове веднага след като видели името на песента решили да пробват и за тяхно щастие успели са се свържат с тях.В рамките на един ден Taesabiae получили около 50 000 позвънявания.Наистина почитателите не си губят времето.А сега предлагаме ви да чуете и този нов техен хит.

Чуйте малка част от новата песен на Yesung


Певецът от една от най-популярните групи в Корея Super Junior,Yesung,записа наскоро нова соло песен.Тя бе изпята специално за саундтрака на новата историческа драма  “Warrior Baek Dongsoo“.Песента се казва  “For One Day“ и днес бе пуснат едноминутен тийзър към нея,чуйте го и очаквайте съвсем скоро и цялата песен.

TVXQ пускат по-дълъг тийзър към “Superstar


Преди няколко дни ви съобщихме за новата песен на TVXQ, “Superstar”,която се очаква да излезе на 20 юли.Днес бе пуснат нов тийзър,много по-дълъг от предишния и съдейки по него можем да кажем,че се задава поредния хит,който ще покори чартовете.

Infinite се завръщат съвсем скоро


Ето една изненада за феновете на INFINITE.Преди няколко дни бе съобщено,че момчетата ще направят своето завръщане този месец,и именно по случай завръщането им ,пускането на новата им песен те пуснаха нов тийзър вчера.Съдейки по тийзъра те ще се с по-различна визия и ще загърбят онова сладко излъчване,което видяхме в изпълненията им на живо на  “Nothing’s Over”. Очаквайте ги!

сряда, 13 юли 2011 г.

Brave Brothers пускат тийзър към новата им песен с Kikwang и Electro Boys


Днес момчетата от Brave Brothers пуснаха своя нов тийзър.Той е към песента им  “Break Up”,в която участие ще вземе,както и певецът от B2ST , Kikwang ,така и  Electro Boys.Наистина интересен проект предстои,очаквайте този нов хит съвсем скоро.

Kim Hyung Jun с ново видео


Скоро се очаква  Kim Hyung Jun да пусне своя нов японски сингъл,но преди това той ни зарадва с видео към песента му   “Long Night”.Вижте го тук и очаквайте сингъла му на 27 юли.

miss A пускат нов тийзър


След като вчера, от новия им тийзър, чухте една много малка част от песента на miss A “Good Bye Baby”,сега можете  да видите малко от видеото,благодарение на най-новия им тийзър,който днес пуснаха с участието на Min.Вижте го:

.

Както вече знаете ние имахме нашия контест за певчески и танцови таланти.
Крайния срок за изпращне прикючи, но победителите ще бъдат обявени в неделя тази седмица.
Благодарим ви за вашите очарователни видеота пълни с обич към кпоп музика.:)

вторник, 12 юли 2011 г.

Juno с дебютна японска песен

Изпълнителя Juno дебютира в Японската музикална издустрия с песента 'Fate'.Вижте по–долу музикалното видео към изпълнението :)
Очаквайте и първият му японски сингъл на 31-ви август.

Вижте тийзъра към най-новото видео на TVXQ


Време е със следващата новина да зарадваме и феновете на TVXQ.Вчера момчетата пуснаха тийзър към следващото им японско видео.То е към песента “Superstar” и се очаква да излезе на 20 юли.Не го пропускайте!

Mina се завръща с ново видео



Своето завръщане вчера направи и певицата  Mina.Тя зарадва феновете си с нова песен и видео към нея,а ето го и тях:

GD&TOP за ‘Sunny 10'


Едни от любимците на цяла Корея ,и не само,  GD&TOP взеха участие в нова реклама.Тя е за ‘Sunny 10' и бе пусната днес.ENJOY! Страхотни,както винаги!

ZE:A пускат друга версия на видеото към “Watch Out”


Още една,но по-забавна  версия на видеото към песента  “Watch Out” на ZE:A бе пусната вчера. Видеото бе наречено "The Frantic Movie" и бе заснето по време на снимките и на другия клип.Едно наистина забавно и създаващо настроение видео,вижте го тук:

Kim Jaejoong с инфекция на дясната ръка


По време на последното си посещение във Виетнам Kim Jaejoong бил ухапан от насекомо.Тъй като певецът не потърсил лекарска помощ заради това получил инфекция.
Той потърсил лекарска помощ едва когато пристигнал в Корея,но вече инфекцията се била разпространила по цялата му дясна ръка.
Сега вече певецът е по-добре като има малък остатък от инфекцията,а също и два белега от ухапването.За сега лечението продължава,наистина му поздравяваме по-бързо оздравяване и се надяваме да се почувства по-добре,колкото се може по-скоро!

miss A с тийзър към “Good Bye Baby“!


Още едно от най-очакваните завръщания предстои.То е на miss A и момичетата вече ни подготвят за него като вчера пуснаха своя най-нов тийзър към песента им “Good Bye Baby“,чуйте го тук:

HyunA пуска видео от репетицията и на “Bubble Pop”


Миналата седмица HyunA пусна своето най-ново видео,което веднага доби голям успех като бе гледано над 5 милиона пъти за този период.
Днес пък бе пуснато видео от студиото ,в което певицата репетира и така  можете да видите по-добре и научите по-лесно танца,а ето го  и видеото:

After School ще бъдат разделени на подгрупи


Момичетата от After School бяха разделени на две групи,като решението кои членове в коя група да бъдат бе оставено на самите фенове,които гласуваха за това.Ето,че днес резултатите излязоха и подреждането е следното в едната подгрупа,която ще се нарича  A.S. RED ще се включват  Kahi, Jungah, Nana и UEE,а в другата A.S. BLUE  ще са  Jooyeon, Raina, Lizzy и E-Young.
Двете групи ще започнат с промоциите си в средата на юли,очаквайте ги!

T-ara пускат втора част на видеото към "Roly-Poly“


След като преди време пуснаха 12-минутно видео към песента им “Roly-Poly",момичетата обещаха,че ще има и втора част.Ето,че спазиха обещанието си и днес пуснаха втората част към видеото.

MBLAQ пускат нов мини-албум+видео към “Mona Lisa”


Е,фенове,чакането приключи.Днес,както и по-рано бяхме съобщили,момчетата пуснаха своя нов мини-албум,а също и ни зарадваха с видео към една от песните.ENJOY!!!






неделя, 10 юли 2011 г.

MBLAQ с нов тийзър


Е,фенове на MBLAQ,малко остана до завръщането на любимата ви група.Относно завръщането си днес момчетата пуснаха и нов тийзър,вижте го: