събота, 14 май 2011 г.

Jay Park направи видео за 'Level 1000'

Jay Park има своео поредно видео, но този път към песента 'Level 1000'.
Какво мислите за това музикално видео?

Свтовното събитие на 2ne1

2ne1 правят своето свеовно призоваване за направата на облицовката  на очакваният им албум 'Lonely'.Условието е да сте креативни и да сложите видео/снимка на вашата идея в YouTube.
Ето тук ще можете да намерите още малко инфо за самото съревнование за създаване на уникална визия на изданието им:)
А каква е наградата? Е със сигурност ще подскочите сега! Групата ще избере победителя и ще го възнаградят със самолетен билет до Корея, като победителя ще има възможността да участва в 2ne1's Summer Concert. Плюс ако спечелиш можеш да вземеш албума и други награди дадени от YGE.
Няма значение от къде сте просто трябва да имате брилянтна идея за това начинание!

Jewerly ще се завърнат с баладна песен

Неотдава групата Jewerly съобщи че ще се завръне на сцена с нова баладна песен, но нека за сега да видим още малко снимки от момичетата:)
Очаквайте още информация и фотоси от госпожиците, които ще издадат новият си албум на 16т-ти май.

четвъртък, 12 май 2011 г.

'Love alone' от MISS A с видео

Вие имахте шанса да чуете сингъла от MISS A , 'Love alone' , но ето че сега имате и бонус! Вижте по-долу новото видео на групата към най-новият им саундтрак :)

Jay Park с ново видео към песента 'Tonight'

'Tonight' от Jay Park е от топ 10-те песни в онлайн мрежата за закупуване на песни в iTunes.И след като песента е толкова успешна идва ред и на самото видео към това изпълнение:)

Какаво мислите за това страхотно видео?

'On rainy days' ще слушаме B2ST

Beast правят поредното си завръщане , което привлече доста внимание.Песента с която момчетата се завърнаха се казва 'On Rainy Days' и новината е че можем свободно да чуем парчето, което е по-долу:)
И очаквайте изпънението да е включено в техния най-нов албум 'Fiction and Fact' , който ще излезе на 17-ти май.



1. The Fact
2. Fiction
3. Back to You
4. You
5. Freeze
6. Virus
7. 불러보지만 (Calling You)
8. 비가 오는 날엔 (One Day the Rain Falls)
9. Lightless (Unplugged version)
10. Fiction (Orchestra version)















Дали ще бъдем 'Lonely' с 2ne1

Не отдавна групата 2ne1 съобщиха че ще се завърат с песента 'Lonely'.Видяхме много тийзъри, но ето че днес имаме възможността да видим самото видео към изпънението!
Приятно гледане:)

сряда, 11 май 2011 г.

Вижте новата реклама с участието на G-Dragon, Sandara Park, PSY, John Park и Huh Gak


Наскоро G-Dragon, Sandara Park, PSY, John Park и  Huh Gak заснеха своята най-нова обща реклама.Тя  е за  CJ Group (CheilJedang) и бе пусната днес. Като бонус можете да чуете и невероятния рап на G-Dragon.
А ето и друга версия на рекламата,но със Seungri и Minzy

2NE1 пускат трети тийзър към “Lonely”


Днес бе пуснат още един тийзър в официалния канал на 2NE1 в YouTube.Както добре знаете вчера излезе този на CL,а днес бе пуснат и този на DARA .Има и трети,който излезе преди два дни и той е на Minzy,ако все още не сте го видели можете да го направите тук :

5dolls пускат нови песни+видео


Днес момичетата от групата  5dolls(женската подгрупа на Co-Ed) пуснаха три нови песни,като и  видеото към едната от тях е вече факт. А ето ги и тях,приятно гледане и слушане!


вторник, 10 май 2011 г.

Чуйте песните от японския сингъл на MBLAQ,“Your Luv”


Преди два дни MBLAQ пуснаха няколко нови японски песни,включени в първия им японски сингъл,а ето ги и тях,приятно слушане!


JYJ за Lotte Duty Free


Както вече знаете JYJ са едни от многото рекламни лица на Lotte Duty Free като последната им реклама за марката бе пусната преди около година.Ето,че наскоро момчетата заснеха нова рекламна фотосесия за същата марка и снимките от нея излязоха вчера.


















Lim Jeong Hee се завръща с видео към “Golden Lady”


Певицата Lim Jeong Hee се завърна с най-новия си сингъл,“Golden Lady“.Като и видеото към него бе пуснато днес.В него можем да видим познати на нас лица като G.NA и комикът Park Hwi Soon,едно наистина интересно видео,вижте го тук:

F.T. Island с ново видео


Днес F.T. Island пуснаха най-новото си видео.То е към японската им песен “Haruka“! 
Тя ще бъде използвана като главна песен за новата японска драма “Muscle Girl“,в която участие ще вземе и самият Hong Ki.Драмата ще стартира след броени дни,на 19 май,не я пропускайте.
А сега ви предлагаме да видим и този нов техен клип.

YG Entertainment пускат нов тийзър към новата песен на 2NE1


От YG Entertainment пуснаха в официалния канал в  YouTube  на 2NE1 тийзър към най-новия им сингъл,“Lonely”.А ето го и него,очаквайте съвсем скоро този нов хит.

Aziatix пускат нов тийзър


Миналата седмица групата Aziatix пуснаха най-новия им клип към сингъла “Go."Ето,че след него момчетата са готови да пуснат друга песен,“Cold”,както и видео към нея.Във връзка с това  днес излезе и  нов тийзър свързан с клипа към “Cold”,а ето го и него:

неделя, 8 май 2011 г.

N-Train ще дебютират на 19-ти май

Бе обявено че нова кпоп банда ще дебютира на 19-ти май.Името на скороочакваната група е N-Train и се състои от 5 прекрасни момчета носещи имената Jung Jung Kyun (Tachyon), Jung Seung Hyun , Lee Jongmin (Soul J ), Son Yujin и Kim Sang Woo.
Daтата на техния дебют бе първоначално насрочена за април месец, но поради несигурност в тяхната подготовна ще видим момчетата на 19-ти май.
Вижте по-долу още малко снимки на господата от техните приготовления за голямата сцена:)
Очаквайте ги!

TOUCH пуснаха нов мини-албум


Преди дни момчетата от TOUCH пуснаха най-ново им видео  “Rockin the Club”.Няколко дни по-късно, на 5 май,те ни изненадаха,пускайки новият им мини-албум, чуйте го тук:




2NE1 пускат нови тийзъри към новия трети сезон на 2NE1 TV


Е,фенове на 2ne1 една добра новина за вас.Скоро момичетата от YG ще пуснат нов трети сезон на предаването им ‘2NE1TV‘.Във връзка с това няколко тийзъра бяха пуснати днес,ето ги и тях:






Jay Park нова,денс версия на видеото към "Abandoned"


След като преди две седмици пусна видео към песента му “Abandoned”,днес Jay Park пусна и денс версия на видеото към песента.А ето я и нея: