събота, 5 март 2011 г.

2PM продължават да рекламират Coca Cola


Шест членната популярна група, 2pm ще представя продуктите от компанията Coca Cola в бъдеще след тяхната двугодишна връзка.
Днес излезе новата преклама на момчетата, представяща газираната напитка, в следващите 15 секунди:)
Open Happiness:)

Jang Geun Suk с нов япоски сингъл

Кпоп изпълнителя,Jang Geun Suk има нов сингъл в япоската музикална индустрия.Песента 'Let me cry' е част от дебюта му в джейпоп.Чуйте парчето по-долу

No Brain се завръщат

Четири членната група, No Brain ще се завръне през месец април, след 2 и половина години, на кпоп сцената!Техния очакван 6-ти албум ще носи името 'High Tension'.Oчаквайте момчетата скоро с големи надежди!

miss A в нова реклама за ‘Aniplace’


През декември  miss A станаха новите рекламни лица на козметичната марка ‘Aniplace’.След като минаха няколко месеца марката най-накрая пусна и нова реклама с момичетата,ето я и нея:

Jay Park дебютира след 6 дни?


Феновете нетърпеливо очакват информация около дебюта на Jay Park. През юли той подписа договор с Sidus HQ,една от най-известните и големи компании в Корея.Скоро в сайта на компанията(http://www.sidushq.com/) бе поставен часовник с надпис над него "ДЕБЮТ".И въпреки че името на певеца не се споменава много от феновете допускат,че сложения таймер се отнася за соло дебюта на Jay Park. И ръководейки се по часовника очаква се  дебютът му да е след около 6 дни.

Малко информация около завръщането на Girl’s Day


На 3 март момичетата от Girl’s Day  пуснаха ново видео в официалния им канал в youtube относно завръщането им.А ето какво казаха те: "Здравейте ние сме Girl’s Day .Както виждате ние снимаме нашето ново видео.Какво ли ще бъде?Много се вълнуваме относно разкриването му пред феновете ни  и това време наближава.Само още малко,но за сега е тайна.Това бяха Girl’s Day ,довиждане!"
Очаква се на 15 март да излезе новия им тийзър ,а на 16 те да пуснат и цяло видео,а на 17 песента ще бъде пусната като MP3.Очаквайте ги!

Вторият концерт на Secret Garden бе отменен


Концертът на Secret Garden трябва да се състои на 12-ти март, но това бе преди да разберем, че е отменен.От Interpark съобщиха, че сумата от всички закупени билети ще бъде върната на купувачите.
Причината за тази отмяна е че няма достатъчно желаещи да дойдат на концерта, след като Hуun Bin бе съобщил, че той няма да присъства, заради лични ангажименти и продажбата на билети драстично спадна, а и има много фенове се възмощават от факра, че цената на билета е твърде висока.
Така че няма да имаме възможността да видим втория концерт на Secret Garden.

Дали е възможно SNSD да се разделят?

Седмичното издание 'Rеal Live' шокира мнозина фенове на SNSD със становището че те може и да се разпаднат като група.
Ето какво казва япоснкото списание:
'Проблемите на една група идват от възрастта.Някои от тях са все още в гимназия, университет и т.н.И понеже 7 от членките са 21 годишни има голяма разлика между тях и осталите 2.'
Изданието още бе написало че момичетата имат проблеми по между си, както когато Yoona бе вдигнала полата на Tiffany или когато Jessica е кълняла Seohyun и множество неудобни моменти причинени от неподобаващи коментари в различни предавания.
И още ' Понеже момичетата бяха свидетели на разпадането на ДБСК и KARA и става све по-трудно за тях да работят с агенция като SM Ent. и има вероятност да свъшат като тях заради няколко недоволни изпълнитеки.'
След това неочаквано обяснение дадено в списание като Real Live бяха последвали остри коментари като: 'Това е невъзможно', 'Глупости', 'Те не биха направили това никога'.
Но дали момичетата ще се разпаднат, можем да знаем когато дойде бъдещето.

2pm ще пеят за аниме продукция

Бе обявено че групата 2PM ще изпълни песен , която ще бъде включена в аниме на име 'Blue Exorist' . Изпълнението ще бъде излъчено по японския ефир заедно с анимето на 10-ти април.
Oчаквайте повече подробности скоро.

Още информация от Z:EA.

Скоро момчетата ще се завърнат в кпоп с първият им пълен албум!Към очакваният им сингъл ще се присъедини Ha Jooyeon от Jewerly, за това ги очаквайте с много ентусиазъм .

SMASH се завръщат...

...но в япосната музикална индустрия.
Момчетата ще направят своето завръщане на сцена с техния трети японски сингъл 'Do it.Do it'. Не забравяйте, че лидера на тази група е Tony An и бе дебютирал в легендарната банда H.O.T.,така че това ще е едно итересно завръщане сред днешното неукротимо съревнование за първото място.
Очаквайте SMASH на27-ми април!

DARA с ново видео за ETUDE

Dara участва в няколко видеота за ETUDE , ала сега, е време да видим още едно клипче, представящо тази талантлива изпълнитека!

Дано нейната сладост да ви е доставила усмивка:)

Новото видео от Ji Eun бключващо дебютиращата акриса Min Hyorin

Но и заедно с Ji Eun , акртисата Min Hyorin направи своят дебют.Новит сингъл озаглавен 'Going Crazy' бе нейното първо участие, което спечели много симпатии.
През април тя ще участва в първият си филм на име 'Sunny' , но наред с тази изява тя редставя и новите продукти от козметичната компания ' Vanilla Nose'.Агенцията, в която е Min, има високи критерии и това е причина номер едно да очакваме от нея много успешни и впечатляващи изяви!Успех!

SNSD в нова реклама.

Популярната група Girl's Generation бе включена в нова реклама към компанията Domino , предлагаща пици.По времето на представящото видео за този бранд храна ще чуете песента 'Oh!'.Приатно гледане:)
Така че ако желате да си поръчате вкусна пица през времето на тази 55 дневна оферта, по-добре побързайте!

петък, 4 март 2011 г.

Новата група в Кпоп

Кои са те? Това са Jisoo (20), Songhee (22), Haeran (21), Mika (21) и Juhee (19) и те сформират групата на име SWINGLE.
Момичеата ще дебютират през средата на март с мини-албумът им 'Shake ur body' и след две години подготовка, ще очакваме добър и запомнящ се дебют:)
Очаквайте ги !!

Кпоп изпълнители се появяват в Тайландско списание

От списанието Asian Plus направиха проучване на шоуто 'Идолите Крале' , а темата бе кпоп изпълнителите и как те в момента 'владеят' цяла Азия.
Вижте малко снимки от изданието:)

Новото музикално видео на KARA.

Групата KARA вече има ново музкално видео към японският им сингъл Jet Coaster Love.Погледнете по-долу видеото:)
Какво мислите за изпълнението?

Какво е времето?

Очакват се да изгреят още много драми създадени от едни от най-добрите режисьори, продуценти и актьори в Корея.
Почитателите на корейските драми ще са с усмивка на лицето, защото се очакват много нови и прекрасни за гледане сериали от изтока.
PD Yoon Suk Ho бе в няколко успешни драми като: Winter Sonata, Spring Waltz и Summer Sent плюс още други, ще започне нов проект след 5 години отсъствие.За сега името на драмата не е известно и кои ще са участниците, но се слухти че сериала ще е забавен и интересен за почитателите на корейските драми. Очаквайте още подробности в скоро веме!

Палнове за нов албум на Lee Hyori

Кпоп изпълнителката Lee Hyori прави големи планове за реализиране на нов албум в близкото бъдеще. Макар и да не е започнало официалното записване на изданието, агенцията все още разсъждава върху самите песни.
Вече знаем, че певицата бе нарочена за това, че нейния 4-ти албум H-Logic бе плагиатстван, но след добрите и дела и многобройна доброволческа работа нейното име е вече изчистено. Очаквайте Lee Hyori скоро с още новини:)

четвъртък, 3 март 2011 г.

Sori с ново видео


Певицата Sori пусна новото си видео.То излезе днес и е към песента  "Dancing Heart",което е в дует със Supreme Team.Вижте видеото и очаквайте първото и изпълнение на живо на тази песен на 4 март.

сряда, 2 март 2011 г.

Jewerly за ELLE Girl

Групата Jewerly се завърна с песента си Back it up , но сега е ред на фотосесийте да разпространят красотата им чрез списанието ELLE Girl.

KARA с още снимки към първият им японски сингъл.

Групата KARA , които бяха на косъм да си кажат довиждане с музикалната кпоп индустрия, ще се завърнат на японската сцена с третият им японски сингъл озаглавен 'Jet Coaster Love' . А сега вижте снимките определени за това завръщане:)
CD обложка
CD + DVD
 CD + фото-албум
Очаквайте момичетата на 23 март :)

Yunho представя новата колекция на EVISU

Любимият лидер на ДБСК представя новата колекция на EVISU в най-новта си фотосесия.Нека да видим малко снимки:)

QTV няма да излъчи новото шоу на JYJ


Преди време бе съобщено,че JYJ ще имат свое собствено шоу,което ще се концентрира върху ежедневието им. За съжаление телевизията  QTV,по която трябваше да се излъчи то,съобщи,че то няма да бъде излъчено.Те не дадоха точни разяснения като само обясниха,че причината за това е разминаване в графиците.
От C-JES Entertainment се извиняват на феновете като обещават да направят всичко по силите си и шоуто да може да започне излъчването си.

Won Bin дебютира и в Япония


Педи две години за жалост на много фенове един от членовете на  F.T.Island,  Won Bin, напусна групата.Малко след това той започна и своята соло кариера.Сега певецът е решил да направи и своя дебют на японската сцена.Относно това той пусна и туйзър към дебютния му японски сингъл,“C’mon Girl”.Вижте го и очаквайте новото му CD със сингъла на 14 март.

Gummy пуска нов сингъл специално за драмата "Midas"


Певицата Gummy записа нова песен.Тя е специално написана и изпята за новата драма на SBS,"Midas".Парчето се казва  “I Want To Wait” като дори бе пуснато и видео към него днес.
Саундтракът на драмата наистина жъне голям успех,свидетелство за това е че се нарежда на челните места и застава точно до новите песни на Big Bang в класациите.

вторник, 1 март 2011 г.

Big Bang пускат втора версия на видеото към "Tonight"


Както знаете преди дни бе пуснато видеото на Big Bang  към песента им "Tonight".Но изглежда,че това не е бил официалния клип,тъй като той бе пуснат днес от YGE. Видеото е почти същото като първото с изключение на това,че в тази версия Daesung получава още допълнителни части,изявявайки се като актьор.Ето я и новата версия на видеото.

Хореографът Park Jung Min слага край на живота си.


Всеизвестният хореограф Park Jung Min вече не е сред живите. Талантливия 37 годишен танцьор бе открит мъртъв на 27-ми февруари в къщата на приятелката му. Все още не е известен кой е извършителя на убийството, но в момента тече разсведване ,за да се отркие дали той има врагове.
Самият хореограф е и изпълнител. Той бе дебютирал в групата DNT и е помагал на кпоп звезди като SE7EN, Big Bang, Jang Na-ra, Kim Jong Kook, Song Baek Kyung и още много.
Нашите дълбоки съболезнования към семейството му и приятелите му.