събота, 26 февруари 2011 г.

2ne1 в американското издание на списание Vogue

Момичетата са били винаги на кориците на корейските списания, но сега те покоряват и Америка! Те бяха включени в мартенския брой на списание Vogue! Темата бе как Южна Корея е центърът на шопинг цял свят !

Песента на Big Bang , TONIGHT е била крадена?

Може и да е странно за някои от вас, но това е факт.Докато си слушах скъпоценния ай-под,  започна звучененто на песента Bad Girl от изпълнителя Lee Hyun  от групата 8eight и мини-албумът, включваш саундтрака, излезе на 15-ти февруари и това изпълнние е много идентично с това на Big Bang.Чуйте по-долу песните и сами преценете дали са идентични като звучене:)

Kaкво е вашето мнение?

Old Time с тийзър към песента She's going away.

Old Time се завръяат с нова песен на име She's going away , но в песента участва и LeeJae Jin от групата F.T.Island.
Вижте по-долу пре-видеото към изпълнението:)

Тийзър към песента Tonight от Big Bang

Ето че момчетата имат своят 4-ти мини-албум на пазара и свеж за слушане и теглене! Сега е ред на тийзъра към главният им сингъл Tonight, който има огромен успех, че досега са се събрали над 1 милион преглеждания на това пре-видео!
Нека да си припомним тийзъра:)
Очаквайте скоро самото видео към песента!

Dal Shabet празнуват с фотосесии.

Новоизгрялата младежка група Dal Shabet позира за списание Men's Health по случай празника Бял Ден.Тези които незнаят що е това ето кратко обяснение: Този празник е популярен в Корея и се празнува на 14-ти март , като ако някое момче/момиче е получило шоколадови бонбони или друго сладко на Св. Валентин то той/тя сега има възможност да върне сладкишите най-неучтиво или да зарадва обичаният/обичаната като върне жеста със сладко от него/нея.
Очаквайте повече фотоси от списанието скоро:)

KARA с нов японски сингъл.

Гупата KARA имат своят трети нов сингъл в Япония , който е озаглавен ' Jet Coaste Love' . Чуйте по-долу тъпната аудио весия на този саундтрак:)
Какво мислите за изпълнението?

JYJ тръгват на турне


Е,фенове на JYJ подгответе се ,защото момчетата отново тръгват на турне.Този път тяхното ‘JYJ World Tour Concert in 2011‘ ще гостува в 5 страни в Азия и 5 в Северна Америка.Момчетата ще проведат концерт в Тайланд,Индонезия,Сингапур,Малайзия,Ню Йорк,Л.А,Вашингтон,Сан Франциско и Канада. Директор на турнето ще бъде не кой и да е а самият Jae Joong.Очаква се момчетата да проведат специална фен среща, преди да тръгнат на турне,която може би ще бъде през март.

Новото трио ‘Bella’ пускат видео към новата им песен


Преди няколко месеца от Apple Entertainment разкриха за дебюта на нова женска група наречена ‘Bella.’ Трито се стреми да ни представи нещо ново и свежо чрез тяхната музика,нещо различно.
Днес те пуснаха и видео към песента им “Don’t Let Go,” която е кавър на песента на  En Vogue от  1996 -“Don’t Let Go (Love)”.А ето го и самия клип:

IU и Song Joong Ki за Le Coq Sportif


Талантливата певица IU и актьорът Song Joong Ki  станаха новите рекламни лица на спортната марка Le Coq Sportif. Те дори заснеха фотосесия като снимките от нея излязоха днес.Очаква се двамата да направят още рекламни снимки за марката като следващата им фотосесия ще бъде през  март.



Super Junior-M пускат новия си мини-албум


След като преди дни излезе  новото  видео на групата,Super Junior-M   решиха да изненадат днес феновете си като пуснат новия им мини-албум,който излезе днес в Тайван и ще бъде пуснат и на 3ти март и в Корея.




петък, 25 февруари 2011 г.

Kang Seung Yoon с нова песен

Изпълнителя Kang Seung Yoon има нова песен озаглавена You Are Heaven за драмата Midas.Чуйте по-долу саундтрака:)
Kakво мислите?

Ще изминат 1 minute 1 second

Дългоочакваната изпълнителка Kim Hyun Jung се завърна с най-новият си сингъл '1 minute 1 second'.Нека да чуем изпълнението по-долу:)


И ето и ремикс версия на парчето

Junho за ‘Arena Homme‘.


Junho промени цвета на косата си специално за новата фотосесия за ‘Arena Homme‘.Снимките бяха пуснати вчера и определено изненадаха някои фенове с рязката промяна цвета на косата на певеца,е какво мислите вие за тях?




Jung Yonghwa и Park Shin Hye заедно в нова драма?


Възможно е Jung Yonghwa и актрисата  Park Shin Hye  да се срещнат отново на снимачаната площадка на нов сериал. Към двамата бе отправено запитване дали желаят да участват в нова драма наречена ‘Festival’.Тя ще бъде отново тинейджърска драма,която ще започне да се излъчва през юни.
Бе съобщено дори,че певецът от CNBLUE сериозно обмисля предложението,но е раздвоен,защото в края на май групата му ще се завърне на корейската музикална сцена,което значи,че той ще трябва да избира или участие в сериала или промоции с групата. С нетърпение очакваме да узнаем какво ще е решението му,а вие останете на линия с нас,за да разберете какъв е изборът му.

Jay Park за ‘Denizen‘.


Още една фотосесия бе заснета в близките дни и снимките от нея бяха пуснати днес.Тя е на Jay Park и е за колекцията пролет/лято 2011 на  марката дрехи ‘Denizen‘.Вижте те новите снимки на певеца:




Nichkhun за “Men’s Health”


Преди два дни излезе и новата фотосесия на Nichkhun за списание  “Men’s Health” .В тази фотосесия можем да видим една различна,секси страна на певеца.Сигурни сме,че тази новина или по-точно тези снимки са зарадвали много от вас.И ако все още не сте ги видели,определено сега е моментът!







CNBLUE и Seo Hyo Rim-новите рекламни лица на ‘BANG BANG’.


CNBLUE и актрисата  Seo Hyo Rim се събраха,за да заснемат нова фотосесия за марката дрехи ‘BANG BANG’. Шестимата са новите рекламни лица на известната марка като снимките са за колекцията пролет/лято 2011,наречена "Неделен следобед с CNBLUE и  Seo Hyo Rim".


Kim Hyun Jung се завръща


След 2 години и шест месеца отсъствие певицата  Kim Hyun Jung най-накрая ще направи своето завръщане с най-новия си сингъл  “1 Minute, 1 Second.” Песента се очаква да излезе в най-скоро време като днес певицата леко ни загатна каква ще бъде тя и какво ще е и видеото към нея след като пусна 30-секунден тийзър.Ето го и него:

Big Bang покоряват върхове


Е,фенове на Big Bang,както добре знаете техният нов мини-албум вече е факт.Само за няколко часа той успя да покори върховете на различни корейски класации.Но сега момчетата вече не са само в корейски чартове,но и в американските.Те се наредиха на място номер 12 в класацията на  itunes  за албуми и под номер 6 в чарта за поп албум.Което наистина показва успехът на групата и че популярността им расте все повече и повече.
В допълнение в блога на YG днес бе обявено,че новото видео на групата към песента им "Tonight" за първи път ще бъде показано на феновете на концерта “2011 Big Show”,който ще се проведе от 25 до 27 февруари.Очаква се на 27  то да се бъде излъчено и по телевизия SBS,очакваме го с нетърпение.

четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Промените настъпиха в групата U-KISS

Може и да ви е мъчно, но момчетата са вече 5 поради, причината че Kim Ki Bum и Alexander решиха да си заминат  по лични причини. Хубавато е че има възможност да се приемат още членове в бандата ,а за сега ще очакваме завръщането на момчетата през месец март. Албума ще се изпълнява само от петимата останали господа в групата.Очаквайте ги!

Big Bang are back!

Ето че нашето търпение е към краят си,защото вече имаме възможността да чуем новия мини-албум на групата Big Bang! Приятно прослушване на тези страхотни изпънения:)
Intro
Tonight
Hands up
Somebody to love
That is right
Cafe
И ето най-новият тийзър на групата към сингъла Tonight

2ne1 с лист на песните им включени в Японският им албум

Известните кпоп изпълнителки ще издадат на 16-ти март първият си японски албум състоящ се от кавъри на оригиналните и най-известни песни, които 2ne1 имат. Към това скороочаквано издание ще има и DVD . Сега погледнете по-долу листата с изпълненията им към албума:
Версия 1 ( CD+DVD )
 CD
01. FIRE
02. I DON’T CARE
03. IN THE CLUB
04. LET’S GO PARTY
05. PRETTY BOY
06. STAY TOGETHER
07. LOLLIPOP
08. I’M BUSY
09. PLEASE DON’T GO
10. KISS
DVD
01. FIRE (SPACE) (MUSIC CLIP)
02. I DON’T CARE (MUSIC CLIP)

Версия 2 ( CD )



01. FIRE
02. I DON’T CARE
03. IN THE CLUB
04. LET’S GO PARTY
05. PRETTY BOY
06. STAY TOGETHER
07. LOLLIPOP
08. I’M BUSY
09. PLEASE DON’T GO
10. KISS

сряда, 23 февруари 2011 г.

НАМ с ново видео


Преди часове трито НАМ пуснаха ново видео.То е към четвъртия им сингъл “Lower Your Sight“ като с него момичетата официално обявиха,че ще започнат промоции както в Корея,така и в Япония,ето го и новото им видео:

Ji Eun ще дебютира соло


След като скоро завършиха промоциите си на песента  “Shy Boy“, SECRET обявиха,че започват със соловите дейности.Първа ще бъде Ji Eun,която като за начало ще издаде емоционална балада,която ще бъде представена само с няколко,но наистина силни изпълнения на живо.
Ji Eun вече започна и със снимките на видеото като песента е планирана да излезе на 3 март.

Песента на MBLAQ използвана на заден фон във видео на филма ,“Fighter”


Както знаете вчера  MBLAQ пуснаха още песни към албума им “BLAQ Style – 3D Edition.”,като една от новите им песни наречена,“Again” бе използвана за промотирането на холивудския филм ,“Fighter”.Филмът се очаква да бъде пуснат по корейските кина от 10 март.А ето го и видеото,в което на фон звучи песента на групата:

2NE1 дебютират в Япония


Днес за радост на много фенове бе съобщено,че 2NE1 ще направят скоро дебюта си и в Япония.
Когато от AVEX видели техните изпълнения, таланта им и уникалният им стил веднага поискали да доведат групата в Япония. Като миналия октомври момичетата подписаха и договора си с агенцията.2NE1 официално ще дебютират в Япония тази пролет с песента им “GO AWAY”,като на 9 март песента ще бъде пусната в Recochoku като  рингтон,който феновете могат да свалят.Той ще бъде достъпен не само за японските,но и за американските фенове.
Очакваме с нетърпение дебюта им на японската музикална сцена!