събота, 9 април 2011 г.

Heo Young Saeng ще има соло албум

Членът от групата SS501, Heo Young Saeng съобщи че ще издаде скоро свой соло сингъл на 28-ми април.
Една от главните песни в изданието му за неговия соло дебют е 'Let it go', но за сега информацията се пази в тайна, за това следете блога :)

Нова тийзър снимка от F(X)

F(X) ще се завърнат скоро и ето че поредната тийзър снимка е излязла.Виждаме отнво свежото лице на Сулли:)Очаквайте групата скоро:)

Lee Hyori ще се завърне!


Макар и 32 годишна, неспирната и жадна за изпълнения изпълнителка, Lee Hyori ще се завърне на сцена през месец юни!
Докато тя се приготвя и набира сили за това завръщане, тя реши да позира за китайската модна марка на име sCAT.Очаквайте скоро още новини около певицата!!

K.Will предостави новият си клип към песента 'I did not get a say'


K.Will се завърна, но едно завръщане няма да е съвършенно без видео...нали? Сега имаме възможността да видим неговия клип към песента му 'I did not get a say'.Погледнете видеото по-долу:)

Новото видео от Rainbow


Rainbow вече се завърнаха и ето че имаме чисто ново видео предоставено за нас, феновете към техния най-нов сингъл 'To Me...' Вижте по-долу клипа:)

Junho от 2PM с нова фотосесия за 'Oh Boy'

Junho спечели сърцата на много момичета след тази сладка фотосеия от списание 'Oh Boy'.Нека да видим по-долу дали тези слухове са вярни:)

Amber се появява с нов тийзър към завръщането на F(X)

Виждаме Амбър жива и здрава и най-важното тя си е част от F(X) . Днес излезе и нейния фото-тийзър към голямото завръщане на групата, което ще е на 20-ти април с първият им пълен албум 'Pinocchio'!
Очаквайте ги!

петък, 8 април 2011 г.

Swincle се очаква да дебютират


Тези свежо изглеждащи момичета са най-новите попъления на кпоп.Името на тази пъстра група е Swincle , а имената на момичетата са: JangJisu, Mika, Songhee, Hyeran, Jihee.

Сега госпожиците ще позират за априлското издание на списание 'SHOPLE'. Очаквайте още информация за момичетата:)

Brave Girls дебютираха


Най-накрая след нетърпеливо очакване виждаме групата Brave Girls да дебютират!
Вижте по-долу видеото на сингъла им 'Do You Know' :)

четвъртък, 7 април 2011 г.

F(X) се подготвят за тяхното завръщане

Групата F(X) се подготвят за тяхното поредно впечатляващо завръщане! Този път госпожиците ще имат своя пръв пълен албум озаглавен 'Pinocchio' , който ще излезе на 20-ти април.
Все още предсоят снимките на другите членки от бандата, така че следете блога:)

Brave Girls с нов тийзър


Както ви съобщихме преди дни,нова група,Brave Girls, се очаква да направи дебюта си.И тъй като само няколко дни ги дели от пускането на новия им дебютен сингъл момичетата пуснаха вчера и тийзър,вижте го тук и очаквайте дебюта им на 8 април.

Park Han Byul, Ki Sung Yeung, TVXQ и SECRET в нова реклама на NIke


Вчера бе пусната нова реклама относно маратона под името  “Nike Women’s Race Seoul“. В нея видяхме и някои познати на нас лица като Park Han Byul, Ki Sung Yeung, както и  TVXQ ,и SECRET.Вижте я тук:

Kim Hyung Jun пуска японска версия към “oH! aH!”


Днес Kim Hyung Jun успя да зарадва феновете си.Причината за това е пускането на нова японска версия,а също и видео към песента му“oH! aH!” А ето го и него.

 Е,коя версия ви харесва повече ? 

“Lotte Duty-Free Shop” с още нови рекламни лица


“Lotte Duty-Free Shop” избраха  още нови рекламни лица.Освен вече избраните преди време,Song Seung Hun, Rain, Choi Ji Woo и JYJ,към тях ще се присъединят и  Kim Hyun Joong, 2PM, Jang Geun Suk, Hyun Bin и др.
И докато повечето компании имат само по най-много три рекламни лица,тук моделите са не 3,а цели 16,точно и това различава и  Lotte Duty-Free от другите.
Новите лица ще пеят главната за марката  “So I’m Loving You.” песен,като също ще участват в множество срещи,шоута и др.

Narsha пуска нова песен към саундтрака на “Thorn Birds”


Narsha пусна днес нова песен.Тя е специално изпята от певицата за новата драма на  KBS2TV,“Thorn Birds”.Песента се казва 'A Woman I Know‘.Една наистина прочувствена балада,която си заслужава слушането,ето я и нея:

Вижте новите тийзъри на Big Bang


След като видяхме тийзърите на T.O.P,Seungri и Daesung е време за още два такива те са на Taeyang и  G-Dragon,които бяха пуснати вчера.Освен тези два тийзъра от YG  пуснаха днес още един тийзър с всички членове на групата,който вече може би ще бъде последен,тъй като остават само броени часове до пускането на новата песен на групата.Очаквайте ги!


Rainbow се завръщат с мини-албум


И ето,че и Rainbow най-накрая се завърнаха.Те направиха това завръщане,пускайки новия им мини-албум, “SO女“! Той съдържа наистина добри песни,които сме сигурни,че много от вас с нетърпение очакват да чуят.Приятно слушане!




Brian Joo с ново видео


Само преди часове Brian Joo изненада феновете си като пусна най-новото си видео.То е към песента “It Ended Admist Love”,ето го и него :

вторник, 5 април 2011 г.

Eunjung в нова драма


Eunjung(T-ara) бе избрана да вземе участие в новата историческа драма на  KBS , “King Geunchogo“!
Това ще бъде втората историческа драма на певицата,като първата такава бе “Toji“.
Eunjung ще играе  ‘Jin Ayi’,дъщерята на 'Jin Godo’ и бъдеща кралица и жена на сина на краля  ‘Geun Gusu’. Eunjung ще вземе участие в над 14 епизода.
Ще бъде интересно,не пропускайте и този сериал.

IU и Seo In Kook за ‘UNIONBAY'


Наскоро  IU и  Seo In Kook заснеха нова фотосесия за марката UNIONBAY.Като снимките към нея бяха пуснати днес.Ето ги и тях:






Вижте новото видео на Jung In


Новото видео на певицата Jung In,към песента “Rainy Season“,което излезе днес привлече вниманието на много от феновете. Това  е така не само заради участието на актрисата Park Shi Yeon в него,но и заради тази романтична целувка,която имаше във видеото.
Този  хит е част от новия албум на певицата,който се очаква да излезе по-късно тази седмица,не го пропускайте!

Super Junior K.R.Y ще изпеят главната песен за новия сезон на 'Superstar K3′


Една от под-групите на Super Junior,Super Junior K.R.Y (Kyuhyun, Ryeowook, Yesung) бе избрана да изпее новата главна песен за третия сезон на предаването ‘Superstar K3‘.В първия сезон тя бе изпята от Jewelry, а във втория от  4minute и ето,че сега е ред и на момчетата от Super Junior.Очакваме с нетърпение тази нова песен,както и новия сезон на шоуто!


Open World Entertainment подготвят нова група за дебют


Open World Entertainment подготвят нова група,която се очаква да дебютира скоро. Тя се казва  ‘X-5′ и дори вече един от членовете на групата бе разкрит.
Той се казва  ‘Sulhu‘ и е роден през 1995.Много от феновете бяха изненадани от тази цифра,но по-голяма беше изненадата,когато бе съобщено,че освен,че е роден през 95,той е висок 188 см. 
Още детайли,както и другите членове на групата ще бъдат разкрити съвсем скоро.Не ги пропускайте.

Чуйте новата песен на 2PM


И една радостна новина за феновете на 2PM.Вчера излезе аудиото към новия  японски хит на групата,“Take Off”.Приятно слушане!


Rainbow с нов тийзър


Още един тийзър излезе днес.Той е на Rainbow към новата им песен "To me".Вижте тийзъра и очаквайте новия им мини-албум на 7 април,а първото им изпълнение на живо на 8 април на “Music Bank”.