събота, 19 март 2011 г.

Новата група X-FIVE

Появява се нова Кпоп група с още 5 горещи момчета в нея.Бандата е озаглавена X-FIVE и вижте по-долу членовете й:–)
Hynjin
Jinwan

Haewoon
Hyunseok
Donghyun ( няма негови снимки , а и го пазят като тайна...незанем защо)
 Момчетата ще дебютират на 21-ви март, но за сега имаме техния най-нов тийзър:)

Super Junior и SNSD представят новата колекция на SPAO Star Jeans

Super Junior и SNSD представиха със фотосесия и видео реклама новия моден бранд озаглавен SPAO Star Jeans.Вижте по-долу малко фтоси и видео клипа към новата колекция:)
Какво смятате за дънките?

Chi Chi дебютираха

Новоизгрялата група Chi Chi излязоха на сцена за пръв път, за да представят техния дебютен сингъл 'Don't paly with me'.След като те предсавиха новия саундтрак, момичетата имаха кратки речи, с които те споделиха, че са малко притеснени, и че за сега не бързат да издадат всичките си гласови и танцови умениа на публиката, за това ние ще очакваме те да изпълняват качествена и разнообразна музика:)Вижте по-долу тяхното първо представяне на живо!

четвъртък, 17 март 2011 г.

Кои са най-исканите Кпоп идоли?

Искате ли да видите кoи са най-желаните кпоп идоли за гаджета?Е вижте последвалата листа съдържаща 34-те най-горещи младенци в Корея:)
1. Yoon Doojoon (BEAST) 2931
2. Onew (SHINee)2045
3. Jonghyun (SHINee) 1698
4. Nichkhun (2PM) 1533
5. Yang Yoseob (BEAST) 1436
6. Lee Kikwang (BEAST) 1421
7. Lee Joon (MBLAQ) 1157
8. Kim Hyunjoong (SS501) 1119
9. Jung Yonghwa (CNBLUE) 936
10. G-Dragon (Big Bang) 874
11. T.O.P (Big Bang) 716
12. Taemin (SHINee) 666
13. Yong Junhyung (BEAST) 641
14. Taeyang (Big Bang) 431
15. Jokwon (2AM) 406
16. Key (SHINee) 394
17. Minho (SHINee) 381
18. Seungri (Big Bang) 365
19. Wooyoung (2PM) 353
20. Seungho (MBLAQ) 349
21. Siwon (Super Junior) 347
22. Jang Hyunseung (BEAST) 321
23. Kim Kyujong (SS501) 281
24. Kyuhyun (Super Junior) 252
25. Heo Youngsaeng (SS501) 231
26. Cheondoong (MBLAQ) 214
27. Lee Changmin (2AM) 204
28. Heechul (Super Junior) 201
29. Jung Jinwoon (2AM) 195
30. Junho (2PM) 175
31. G.O (MBLAQ) 173
32. Kevin (U-KISS) 169
33. Donghae (Super Junior) 164
34. Son Dongwoon (BEAST) 155Смятате ли че това е справедливо подреждане? Кой бихте прибавили?

Infinite с видео към 'Nothing Over'

Infinite успешно реализираха новия си албум, а сега следва и видеото към сингъла им Nothing Over:)Вижте клипа по-долу:)
Infinite-Nothing Over

F(X) ще се завърнат в кпоп

Вскички фенове на групата F(X) бяха много притеснени да не би момичетата да се разделят,но добри новини успокоиха и зарадваха мнозина от почитателите им.Бандата се очаква да има своя нов тийзър,снимки и сингъл към края на месец март.
Следете блога, защото ще има още информациа около завръщането им в кпоп индустрията:)

Новото видео на Girl's Day

Вижте новото видео на момичетата от Girl's Day към сингъла им 'Twinkle,twinkle'
Kakво мислите за новият клип?

Yoochun в нова драма


И ето и една добра новина за феновете на JYJ,както и за феновете на к-драмите.Вчера бе потвърдено,че Yoochun ще участва в нова драма,“Goodbye Miss Ripley“. В нея той ще си партнира с актьори като Kang Hye Jung, Kim Seung Woo, Lee Da Hae. Micky вече дори е посетил Fukuoka (мястото,където ще се снима драмата) като дори е участвал в четенето на сценария и се уговорил по-късно да се срещне и с останалите участници от сериала. Наистина ще бъде интересен проект,не го пропускайте,очаквайте драмата през май,тогава ще бъде излъчен първият епизод.

G-Dragon новото рекламно лице на ‘Bean Pole

Един от всеобщите ни любимци G-Dragon бе избран за главно рекламно лице на известната марка  ‘Bean Pole‘.Като днес дори бе пусната и новата му фотосесия за марката.Можете да видите новите му снимки тук,а също и за пореден път да се убедите във страхотния стил на певеца.


Han Groo се завръща с нова песен


Соло певицата Han Groo,която направи своя дебют през януари, като пусна тогава и своя дебютен албум, направи своето завръщане.Днес тя пусна нейната нова песен,а също и видео към нея.Чуйте я тук : 

сряда, 16 март 2011 г.

2AM пускат нова песен-римейк на “Best Love“ на Fukuyama Masaharu


Вчера 2AM пуснаха нов песен,римейк на тази на японската певица  Fukuyama Masaharu, “Best Love“.Оригиналът на тази песен беше използван като главна песен във филма  “Suspect X”  през 2009.Наистина чудесна песен ,която си заслужава слушането!

ZE:A се завръщат с нов албум+видео


Още едни от нашите к-поп любимци направиха завръщането си днес.Това са ZE:A,които също в продължение на няколко дни пуснаха няколко нови свързани със завръщането им фотосесии,както и няколко тийзъра.Ето,че днес чакането свърши и техният нов албум,както и ново музикално видео бяха пуснати.Приятно гледане и слушане!




Infinite се завръщат


В продължение на една седмица Infinite продължават да "изкушават" феновете си като пуснаха снимки и редица тийзъри.Но ето,че те решиха да не ни карат повече да чакаме и най-накрая да ни зарадват с нови песни,пускайки новия им мини-албум.Приятно слушане:





ТОП 100 на к-поп изпълнителите според “Pop Music SOUND Volume 2“


На 16 март в корейското списание  “Pop Music SOUND Volume 2“ бе публикувана класация на 100 те най-добри к-поп певци.Ако сте любопитни можете да видите класацията тук:

1) Lee Soo Man
2) Park Jin Young
3) Yang Hyun Suk
4) Mnet Media
5) Seo Taiji
8) Cho Yong Pil
13) Kim Chang Whan
14) SNSD
20) Yoo Hee Yeol
28) Big Bang
32) Jang Ki Ha
40) Lee Moon Sae
50) Yoon Jong Shin
51) Rain
58) Lee Seung Chul
66) Kim Jang Hoon
70) TVXQ
72) Shin Hae Chul
80) 2NE1
88) Yoon Do Hyun
90) Crying Nuts
92) BoA
92) Boohwal’s Kim Tae Won
99) Lee Juck
100) Lucid Fall

Изграяват Brave Girls

Миналата година Brave Brothers съобщиха, че планират да съставят женска група наречена Brave Girls и ето че те скоро ще дебютират.Това е лидера на скороочакваната банда и името и е Eun Young .Очакваме другите 3 момичета , които са в групата, да бъдат представени.За съжаление момичетата имат да изминат още една година в обучение, но ще дебютират през 2012 април месец ,и че жнара, в който песните им ще бъдат насочени, е хип-хоп.Очаквайте ги:)

Girl's Day се подготвят

А вие?Скоро момичетата ще се завърнат на сцена с 3-тият им сингъл, но за сега има време.Погледнете малко сними по-долу по случай това събитие:)
Очаквайте ги скоро!

Lim Jeong Hee с римейк на песента Sunflower

Изпълнителката Lim Jeong Hee направи римейк на песента Sunflower , която в оригинал се изпълнява от Fukuyama Masaharu .Чуйте по-долу кпоп варианта на саундтрака:)

Wheesung пуска нов мини-албум


След като по-рано пусна новия си видео клип към песента му  ”Words That Freeze My Heart“,сега Wheesung отново изненада феновете си пускайки и своя мини-албум.Песните му  от албума със сигурност са страхотни и определено се ценят и харесват от феновете му,тъй като някои от тях вече се изкачват към по-горните места в чартовете.


Big Bang ще направят свой мини концерт


На 26 февруари  каналът Mnet създаде нова музикална програма ,наречена “M SoundPlex”.Чрез серия от съобщения в туитър едни от вашите к-поп любимци,Big Bang обявиха,че ще направят мини-концерт,който ще бъде излъчен по същата тази програма.Очаква се концертът им да се състои на 19 март като на него е планирано да присъстват около 200 човека.

Wheesung се завърна


Вчера Wheesung направи официалното си завръщане с песента си “Words That Freeze My Heart,” в която участие взе и разпърът от  B2ST, Junhyung.Чуйте песента,вижте видеото тук и очаквайте първото им изпълнение на живо на тази песен в предаването  “M! Countdown” на 17 март.

Видеото на TVXQ към "Before U Gо" е вече факт


И една малка изненада за феновете на TVXQ.След като вчера песента им "Before U Gо" бе пусната в различни онлайн музикални портали момчетата решиха да зарадват феновете си и с видео към нея.То излезе днес като историята,разказваща се в него е доста интересна.В него освен Yunho и Changmin участие взеха и актьорът Choi Jong Yoon,както и актрисата  Go Ara.

ZE:A ни изненадват с втори тийзър


Както вече знаете ZE:A се подготвят за завръщането си.Вчера те пуснаха и нов тийзър ,както и снимки към новия им албум.Днес излезе и втори тийзър към видеото на песента им "Here I Am". Още от него,без да е излязло видеото можем да видим новата трансформация на групата в романтични момчета.Наистина предстои интересно завръщане на групата,очакваме ги с нетърпение!

вторник, 15 март 2011 г.

ZE:A пускат нови снимки+ тийзър


Преди ден момчетата от  ZE:A  пуснаха своя нов 30-секунден тийзър към новата им песен  “Here I Am“!Освен краткото видео излязоха днес и нови снимки на групата отново свързани със завръщането им,ето ги и тях:








Goo Hara прави своя актьорски дебют


Очаква се скоро и певицата от KARA,Goo Hara да направи своя дебют като актриса в драмата на  SBS,“City Hunter“! В нея тя ще играе ролята на дъщерята на президента,която се е провалила във влизането в колеж и сега се опитва да поправи това.Очаква се Hara да се присъедини към актьорския състав на дрмата до края на месеца като междувременно ще се занимава и с дейности в Япония.

Jay Park открива концерта на Ne-Yо


Е,изглежда,че популярността на к-поп музиката и изпълнителите расте. Свидетелство за това е и днешно излязлата  новина ,че Jay Park ще открие концерта на  R&B звездата Ne-Yo.Събитието ще се проведе в  Olympic Gymnastics Arena,Корея на 30 март.Наистина ще бъде нещо грандиозна,което си заслужава слушането и гледането!Очакваме го.