събота, 12 март 2011 г.

Трагедията на Япония

На 11-ти март островната държава,Япония бе претърпяла зааетресение от скалата 8.9 заедно с последвало 7 метрово цунами.Градът Сендаи претърпя най-много поражения,защото бе най-близо до епицентъра на земетръса.Хиляди са загинали и хиляди все още се издирват.Макар и някои кпоп ипълнители да имат представяния в Япония, за сега няма данни някои от тях да са загинали или загубени,но има много живущи в източната страна,които не са сред живите.Ние изказваме нашите съболезнования към всички загубили живота си в тази трагична ситуация.

петък, 11 март 2011 г.

Ново банда, ново видео

Кои ли са те?
Chi,chi е най-новата банда дебютирала в кпоп.И познайте кой е включен в музикалното видео на госпожиците? Точно така, Lee Jong Seok!Макар и за сега да имаме възможност да видим само пре-видео, очаквате тези 7-ем очарователни момичета на сцена!

Очаквайте Girl's Day

Girl's Day ще имат в близкото бъдеще 3-ти сингъл.Изпълнението ще излезе с видео на 16-ти март, но ще можете да го изтеглите на 18-ти същия месец.Очаквайте момичетата:)

DBSK с нов тийзър.

Групата DBSK имат нов тийзър, но към песента им 'Before you go".Това е едно от изпълненията им в очаквания им преиздаден албум включващ нови саундтраци.Вижте по-долу пре-видеото:)
Песента ще излезе на 16-ти март.

Wheesung пуска нов тийзър


След няколкомесечна почивка своето завръщане ще направи и певецът Wheesung.Той се подготвя да излезе на корейската сцена с нова песен “Words That Freeze My Heart“.Към нея днес дори бе пуснат и тийзър.И тъй като все още не е посочена  точната дата на излизане на песента и видеото ,останете на линия и следете за още новини около певеца тук в нашия блог.

2PM пускат видео към песента от рекламата на Coca Cola


Както знаете преди седмица 2PM пуснаха новата си реклама за Coca Cola.Днес обаче излезе и видео към песента за рекламата,“Open Happiness”.A ето го и него:

ZE:A пускат нови снимки свързани с новия им албум


Както знаете само след броени дни се очаква ZE:A да се завърнат на корейската музикална сцена с нов албум.От агенцията им днес пуснаха и няколко снимки ,които също са свързани с предстоящия им албум.Ето ги и тях:

Teddy Park във видео на Chris Brown,


Днес излезе новото видео на Chris Brown, “Look At Me Now”  с Busta Rhymes и Lil Wayne.И сега много от вас ще се запитат какво общо има това с корейската поп музика?Ами общото е че за много малък интервал от време във видеото се появява и певецът от YG ,лидерът на групата 1TYM,Teddy Park. Можете да го видите на 7,8 секунда.
http://www.youtube.com/watch?v=LvOMRL1BqfU&feature=player_embedded

Хип Хоп продуцентът Loptimist пуска нов албум


Един от топ корейски хип хоп продуценти  Loptimist (이혁기 / Lee Hyuk Ki) заедно със SOULCOMPANY пуснаха  албум под името  “Lilac.” Албумът излезе днес и съдържа дуетни парчета с различни изпълнители .Чуйте го тук:




Kim Tae Woo се завръща


След дълго отсъствие най-накрая певецът  Kim Tae Woo ще направи своето завръщане.Като по случай това той пусна нов тийзър днес .Вероятно след като изгледате видеото ще се зачудите какво ли правят имената на J.Y. Park, Rain, Lyn, Mighty Mouth и Lee Hyun Seung там,но има предположения,че те ще бъдат включени в новия албум на певеца.Очаквайте неговото завръщане на 22 март,когато той ще пусне и своя нов албум.

K-Will пуска ново видео с участието на IU & Lee Joon.


Днес певецът  K-Will пусна ново видео.То е към песента  “My Heart Is Beating” .И  за радост на феновете в клипа участие ще вземат и IU &  Lee Joon. Едно наистина чудесно видео,създаващо много настроение.

четвъртък, 10 март 2011 г.

Чуйте една много малка част от японската версия на "Go Away"


Преди месец 2ne1 съобщиха,че скоро ще направят дебюта си в Япония.Е,вече дори една от песните на момичетата("Go Away") бе пусната и като рингтон в различни японски сайтове.Предлагаме и на вас да чуете една малка част,около 40 секунди от новата им японска версия:

G.NA с ново видео


В близките дни бе пуснато още едно видео.То е на G.NA и е към песента  “I Miss You Already".Приятно гледане и слушане на песента!

Jiyeon,Lee Joon и Jung Juri заедно в нов проект


Jiyeon ,  Lee Joon и  Jung Juri ще вземат участие в нов съвместен проект.Тримата ще озвучават нова 3D анимация наречена, “Gnomeo and Juliet“. Като Jiyeon ,  Lee Joon ще озвучават самите ‘Gnomeo’ и ‘Juliet’,а  гласът на Jung Juri  ще бъде използван като гласа на най-добрия приятел на  Juliet,жабата  ‘Nanette’. Все още не е посочена дата кога ще излезе филмчето,очакваме го с голямо нетърпение!


Kim Hyung Jun пуска нов албум+ 2 нови клипа


А сега малко щастливи новини за феновете на  SS501 и най-вече на  Kim Hyung Jun.Съвсем скоро певецът най-накрая пусна своя първи мини-соло албум.Освен него излязоха и два клипа към две от песните му.Наистина чудесни новини,нали?Приятно слушане и гледане!




Infinite пускат тийзър


Вчера момчетата от Infinite пуснаха нов тийзър.Той е  към новата им песен  “Nothing’s Over”,която се очаква да излезе на 17 март.Очаквайте ги!

The Boss с нов тийзър


Въпреки че напоследък не сме чули много новини за групата The Boss(които дебютираха под името  ‘D-NA‘), днес момчетата решиха да ни изненадат,пускайки кратко видео зад кулисите по време на записването на  новия им японски сингъл  “Love Power“.
 “Love Power“ ще излезе на 15 март като ще съдържа общо 5 песни:
1. Love Power
2. 奪いたい今すぐに
3. もう最後になると
4. Love Power –instrumental-
5. まだ見ぬその未来へ


ZE:A пускат нов тийзър


Очаква се в скоро време и момчетата от ZE:A  да направят своето завръщане.Относно това днес те пуснаха и тийзър.Вижте го тук и очаквате излизането на новия им албум на 17 март.

4minute се завръщат през април


Днес 4minute обявиха,че се завръщат само след месец.
Представител на  Cube Entertainment  съобщи в днешно интервю,че вече момичетата са приключили със записването на песните за следващото им завръщане.Въпреки че албумът е насрочен за началото на април,датата може да бъде изместена в последствие със седмица.
Групата вече дори започна и със снимки по новото им видео,което също ще видим тогава.Тези малки разкрития  ви карат да тръпнете в очакване,нали?

сряда, 9 март 2011 г.

K.Will ще се завърне с втори мини-албум

Ето че имаме още информация за завръщѝнето на K.Will с очаквания му 2-ри мини-албум.
Ето кои песни ще са включени в изданието:
01. 분다 (Гръм/Взрив)
02. 입이 떨어지지 않아서
03. 가슴이 뛴다 ("Сърцебиене")
04. 증상 ("Симптоми")
05. 기가 차 (Изумен с Supreme Team & Sistar's Hyorin)
06. 선물 (Настояще с Eun Ji Won)
07. 입이 떨어지지 않아서 Inst.
08. 가슴이 뛴다 Inst. (Сърцебиене Inst.)Очаквайте албума на 10-ти март

Swings с песента 'By Instinct'

Това е най-новата версия на песента 'By Instinct' от Swings, макар и в оригинал песентада се изпълнява от Yoon Jong Shin!Чуйте римейка по-долу:)

Честит Рожден Ден, Веси!

Макар и със закъснение, нашата любима админка, Вес отпразнува нейния рожден ден!
Желаем ти много забавления,усмивки и невероятни приключения през новата ти предстояща годика! Бъди все така жизнерадостна и умна! Нека да се сбъдат всички твои желания и мечти, и дано да имаш невероятната възможност да отидеш до Корея :) Всички ти пожелаваме Честит Рожден Ден,Вес :) <3

понеделник, 7 март 2011 г.

F(X) имат Chicken Mania

Популярната група, F(X) представят Chicken Mania в най-новото им видео за тези продукти храна.Вижте по-долу рекламата и как е направена тя:)
Гладни ли сте? Chicken Mania ви очаква:)

TVXQ с японски албум+ още една нова песен


Скоро TVXQ ще пуснат своя нов пълен с повече песни албум в Япония.Той ще бъде пуснат на 30 март с допълнителна нова песен, “Koredakewa Wakattehoshii (“Before U Go“).
Момчетата ще пеят също и на SM Town на 9 и 10 април.Преди да заминат за Япония обаче те ще изпеят новата си песен “Before U Go“ заедно с  “Keep Your Head Down.” и в Корея. Много интересни неща предстоят около дуото,така че останете на линия и следете за новите им изяви.

Jay Park и неговия специален за марката Levi’s dENiZEN Jeans танц


За колекцията пролет/лято 2011 на марката  Levi’s dENiZEN Jeans,Jay Park пусна клип в неговия youtube канал,в който изпълнява специален  “dd dance” или “dENiZEN dENiM dance” за марката дрехи.Ето го и видеото,появило се вчера.

Нова мъжка група дебютира през април


Днес от агенцията Starship Entertainment обявиха,че подготвят нова група,която да дебютира след месец.Новата мъжка група веднъж бе показана в предаването на MBC  “Quiz That Changes the World”.Като там момчетата бяха танцьори на K.Will,но за съжаление лицата им бяха покрити и не беше възможно да се види много.
А имената на момчетата са:  Jo Young Min, Jo Kwang Min, Yunho, TNT и No Min Woo.Като  Jo Young Min и Jo Kwang Min са се появявали във видео на  SISTAR,Yunho рапирал на концерта на  K-Will,междувременно , TNT бил избран на прослушване в Тайланд,а  No Min Woo  се появил в сериала на  MBC,“All My Love”.Очаквайте ги през април,а сега вижте и появата им като танцьори на K.Will,изпълнението започва от 1:00

неделя, 6 март 2011 г.

Lee Hyori рекламира Cleo

Изпълнителката Lee Hyori рекламира най-новия продукт на козметичната марка Cleo,молив за очи.Вижте по-долу малко снимки от фотосесията:)

Siwon в нова фотосесия


Скоро Siwon  засне нова фотосесия в Ню Йорк.Като само преди ден той ни показа няколко снимки от нея чрез официалния му туитър акаунт.Ето ги и тях:



HOT се събират за пръв път от 7 години


За пръв път от 7 години групата HOT отново ще се събере.На 7 март ,рано сутринта  Moon Hee Jun, Tony An, Kangta и Jang Woo Hyuk отново ще бъдат заедно,за да посрещнат и поздравят  Lee Jae Won за излизането му от армията.
Наистина това ще бъде голямо събитие не само за тях самите,но и за феновете им.За последен път групата бе видяна заедно от почитателите им в предаването на SBS, “Star Hall” през 2004.

Относно завръщането на Jay Park


Вчера ви съобщихме,че в сайта на  SidusHQ бе пуснат часовник,който много от фенките смятаха,че отброява дните до завръщането на Jay Park.За съжаление трябва да ви съобщим малко неприятната новина,че броячът не е бил за него.В своята страница в туитър той написа:"...часовникът не е за мен,това е за след около 6 дни,а моят албум излиза чак през април".
Е, фенове остана около месец до завръщането на любимия ви изпълнител,очаквайте го!

Jeremy Scott &CL гости в новия епизод на Project Runway Korea


Project Runway Korea е корейския вариант на популярното американско шоу.Скоро започна и третият сезон на шоуто,който може да се похвали с наистина висок рейтинг. И ето една изненада от предаването за феновете на к-поп и най-вече на 2ne1.CL,лидерката на 2ne1,ще бъде гост съдия в новия епизод,който ще се излъчи идната седмица. Освен нея в ролята на гост съдия ще влезе и прочутият моден дизайнер Jeremy Scott.А ето и какво ще се случи в новия епизод :
http://www.youtube.com/watch?v=yAWiDiT7ODI&feature=player_embedded