събота, 21 май 2011 г.

Infinite за списание Singles

Ето още една прекрасна фотосесия от групата Infinite за списнаие Singles.
Чрез тази фотосесия момчетатат разкриват тяхната нощна страна на храктерите им.Вижте по-долу останалите фотоси и ще разберете самата тема по-добре:)

LeeU напусна групата F.CUZ

 Днес бе обявено че групата F.cuz ще остане с един член по-малко.От агенцията Can Ent. бе казано:
"Ние сме много щастливи да имаме подкрепата и любовта на феновете към F.CUZ , но ние дълбоко се извиняваме към тях.
Причината да пуснем това съобщение е че LeeU е неповече част от бандата.
Макар и да имаме един човек по-малко, Lee Seung Hyun прецени да продължи кариерата си като соло изпълнител.
Извиняваме се още веднъж за тези неприятни новини към феновете на F.CUZ , които им дават кураж и обич.Ние, Can Ent. ще продължаваме да се подобряваме и развиваме в името на почитателите на кпоп."
Така че нека да подкрепяме бъдещите дейности на LeeU и F.CUZ:)

петък, 20 май 2011 г.

Jang Woo Hyuk със соло тийзър

Бившият член на групата H.O.T.,Jang Woo Hyuk ще направи своето завръщане скоро с песента 'The Day Time Stood Still'.Нека да не се бавим и миг повече и нека да погледнем тийзъ видеото му, което ни напомня колко даровит танцьор е той:)
Очаквайте още информация покрай неговото завръщане!

No Min Woo за списание Cosmopolitan

Вече можете да видите новата лятна визия на актьора/певеца No Min Woo в юнското издание на списание Cosmopolitan.Темата на фотосесията е Цветният Банкок

Лятото ще бъде обсебено със завръщането на Brown Eyed Girls

BEG планират да направят своето голямо завръщане през това лято с нов албум и визия!
За сега няма подтвърдена дата кога момичетата ще стъпят отново на сцена, но от Nega Network споделят че това вероятно ще стане около краят на месец юли!
Така че драги фенове на BEG, очаквайте ги скоро!

Първа песен от Tian

Tian ни дава вече възможността да чуем пълната версия на дебютната и песен 'Because of that guy's affection'.Чуйте и вижте това изпълнение по-долу:)

Излезе и 8-ят албум на Beak Ji Young-PITTA

Baek Ji Young издаде нейния пореден албум който е номер 8 в нейната листа и е озаглавен Pitta.Чуйте по-долу песните включени в изданието:)
Какво мизлите за албума?

Дебютния сингъл на групата Blady

Blady е ново-изгряла група състояща се от 4-ри момичета ( Darae, Gang Yun, Sun Young и Bunhong ), а техмния дебютен сингъл се казва 'Spark Spark'.И без повече да чакаме ето и тяхното изпъление:)
Какво мислите за саунд-трака?

Приветствайте Boyfriend

Групата Boyfriend ще направи своят дебют на 26-ти май с песента 'Water Floor'.Вижте по-долу тийзър версията към скороочакваното изпълнение:)
И ето докато чакате песента вие можете да погледнете малко снимки от фотосесията на момчетата за списание Ceci.
Minwoo
Minwoo,Kwangmin,Jungmin
 Sunho,Youngmin,Donghyun
 Sunho,Donghyun,Youngmin,Minwoo
 Какво ви е птървоначалното впечатлние от тази сравнително млада група,като вземем под внимание факта че най-възрастния член от тях е роден през 1990?

Очаквайте F.T.Island

F.T.Island ще се завърнат скоро със техния трети мини-албум на име 'Return' ,който ще излезе на 24-ти май!Вижте по-долу тийзър видеото към сингъла, с който те ще направят тяхното returning!
Oчаквайте ги!

четвъртък, 19 май 2011 г.

'Shake ur body' заедно със Swincle

Swincle имат песен, с която всеки ще се замечтае да бъде вдъхновена да празнува рожден ден на близък човек след като гледате тяхното ново видео към саунд-трака 'Shake ur Body'!
Какво мислите за тази сладка песен?

Lee Hyori позира за списание Cosmopolitan

Секси-изпълнителката Lee Hyori позира за пореден път в списание Cosmopolitan и пленявайки господата и карайки момичетата да завиждат тя ни представя визия, с която всяка млада госпожица може да замая всички около нея ако има дънки от Calvin Klein.

Нов сингъл от DNT

DNT се завърнаха в музикалната индустрия със сингъла 'Time Is'.
Вижте по-долу и самото видео към песента:)
Ето че това 5-то изпънение ни показва още една страна на тази група с разнообразни гласови възможности:)

Uee+Nana=Vogue Girl Korea

Списанието Vogue Girl Корея ни представя новата лятна мода чрез прекрасна фотосесия с модели от групата After School-Uee и Nana.Вижте по-долу част от фотосите включени в изданието на месец юни:)

Baek Ji с ново видео

Изпълнителката ,Baek Ji Young, ни предлага да погледнем нейното ново музикално видео към песента 'Avarage' след като видяхме тийзъра преди няколко дни.Приятно гледане:)

Какво мислите за клипа и песента?

сряда, 18 май 2011 г.

Woori с роля в нов филм


Е,фенове на Rainbow,имаме добра новина за вас.Едно от момичетата в групата,Go Woori ще вземе участие в нов филм.Той се казва “You’re My Pet” като тя ще играе второстепенна роля,като бившото гаджето на  Jang Geun Suk.
“You’re My Pet” ще бъде римейк на японската манга “Kimi wa Petto“.Съдейки по японския вариант със сигурност можем да кажем,че този нов проект ще бъде страхотен,не го пропускайте!

Нова група направи дебюта си днес


На 17 май новото женско трио ‘Ei-Yo‘ направи дебюта си.Момичетата,чийто имена са: Kim Seul Mi ,Shim Eun Mi и  Oh Han Na,пуснаха още днес дебютната им песен под името “Stay Out of Sight.”Нещо ново и свежо се задава на хоризонта,така че следете и очаквайте за в бъдеще новите им прояви.






BEAST пускат видео към “Fiction”!


След като вчера пуснаха най-новия си албум,днес BEAST не пропуснаха отново да изненадат феновете си,пускайки видео към една от песните-“Fiction”!А ето го и него:

вторник, 17 май 2011 г.

Jewelry пускат нов тийзър


След като вчера Jewelry пуснаха нов сингъл.Днес момичетата зарадваха феновете си и с нов тийзър към видеото на песента им ‘Pass’,в която участие ще вземе и Kwanghe( ZE:A).А ето го и тийзъра:

Super Junior пускат нова реклама за “Circle K Sunkus+тийзър към японската версия на "Bonamana"


Super Junior  заснеха първата им японска реклама.Тя е за “Circle K Sunkus” и бе пусната вчера,като на заден фон се чува песента на групата “Bijin,” или японската версия на “BONAMANA”,като освен рекламата излезе и тийзър към песента.А ето ги и гореспоменатите неща,очаквайте песента им на 18 май.


IU за “S-OIL”


Скоро марката “S-OIL” избра за свое ново рекламно лице всеобщата любимка IU. Като наскоро тя засне и първата си реклама,която бе пусната днес,ето я и нея:

After School пускат ново видео


След като преди три седмици направиха своето завръщане,пускайки най-новия им албум  “Virgin”, момичетата от After School изненадаха  феновете си с най-новото им видео,“Play Ur Love”,което излезе днес.Вижте го тук:

SHINee пускат тийзър към дебютната им японска песен


Очаква се скоро и SHINee да направят дебют на японската сцена.Там те ще дебютират с песента им “Replay" като дори днес в официалния  бе пуснат и тийзър към японската версия на песента.Вижте го тук и очаквайте японския им дебют на 22 юни.

JOO и Leeteuk пускат първата им дуетна песен


Наскоро JOO и Leeteuk записаха нова дуетна песен, ‘ICE CREAM’.И ето,че днес песента и видеото към нея най-накрая бяха пуснати,вижте тук клипа и чуйте този нов закачлив хит.






B2ST се завръщат с нов албум


Е,скъпи B2ST фенове, чакането приключи и вашата любима група най-накрая направиха завръщането си,пускайки най-новия им албум Fiction and Fact“.Приятно слушане!