събота, 7 май 2011 г.

Могат ли Shinee да дебютират в Европа?

Една от топ групите в Корея, Shinee , планират да включат в дейностите си 'Дебютиране в Европа'.
Kim Young Min желае да включи в бъдещите дейности на момчетата дебютиране в Европа, поради причината че европейския маркет е най-големия и печеливш от където и да е било,а и да разпространят кпоп ентъртейнмът около света.
Самите членове на групата все още не са сигурни че ще имат голям успех в този континент , но ще се радват да го посетят.
Макар че имат съмнения в този проект, те споделиха че този дебют ще е труден, но забавен.Те ще видят много нови култури, с които ще имат пряк контакт, а и техния стил в музиката може да се измени за добро:)
И ако още незнаете,момчетата ще имат шоу в 'Abbey Road Studious' след SMtown Paris.
Eто че те почнаха да популяризират корейската музика.
Успех и късмет на Shinee!

Дали SHINHWA са готови за завръщане?

Една от по-възрастните групи на кпоп, Shinhwa , се готви за завръщане по-скоро от колкото си мислите...
Бе споделено че  Eric и Min Woo са си създали собствена компания за групата Shinhwa и че имат надежда да се завърнат успешно в света на музиката.
За сега знаем че господата имат нови псевдоними и техните подредби/разписания за различните им дейности не са съвместими заедно с тези на другите момчета.Но се обмисля да се подпише нов договор с компанията на Shinhwa , за да могат господата да се завърнат към любимото си занимание-музиката.
Това становище все още не е официлано, от CEO съобщават, че това е съвсем реалистична задача, която изисква съгласието на всички момчета.
Завръщането на господата е насрочено за 2012 година, когато те ще отпразнуват тяхната 14-сет годишнина от началото на групата Shinhwa.
Нека да им пожелаем късмет и ще ги очакваме с нетърпение!

4minute и Thelma Aoyama ни представят 'Withouth u'

Thelma Aoyama има нов сингъл , който включва групата 4minute.Ипълнението се казва 'Without u' и вече може да бъде чуто на английска реч.Чуйте песента по-долу:)

Jay Park с тийзър видео към песента 'Tonight'

Вече знаем, че изпълнителя се завърна с албума си 'Take a Deeper Look', по-скоро от колкото очаквахте.Ето че неусеттно бързо дойде и видео тийзъра на песента 'Tonight' от Jay Park.Вижте по-долу пре-видеото:)

петък, 6 май 2011 г.

JYJ рекламират лятната колекция на марката NII

Една от най-популярните групи в Корея , JYJ позира за лятната колекция на марката NII.Вижте по-долу свежия лудешки лик на момчетата:)

Втори тийзър от Lim Jeong Hee

Вече можем да видим втория тийзър клип от певицата Lim Jeoung Hee за скороочакваният и сингъл 'GoldenLady'.Вижте сега втората част към представянето на сингъла.
Очаквайте завръщането на изпълнителката на 9-ти април.

Новият сингъл на Seo In Young

Не отдавна имахме тийзър представящ сингъла 'Wash' на певицата Seo In Young ,но по-долу вече имате възможността да чуете това прекрасно изпълнение:)

четвъртък, 5 май 2011 г.

No Min Woo пуска видео към "Can I Love You"


Вчера No Min Woo зарадва феновете си след като пусна най-новата си песен,“Can I Love You”.Освен песента можете да видите и видеото към нея,което вече е факт.Приятно гледане и слушане!

Heo Young Saeng се завръща след броени дни


И още едно завръщане предстои съвсем скоро.Този път то ще бъде на Heo Young Saeng (SS501).Певецът ще пусне своя най-нов мини-албум само след броени дни,а именно на 12 май.Като относно това  той започна да подготвя феновете си още от вчера,пускайки нов тийзър.Вижте го тук:

Baek Ji Young пуска нови снимки свързани със завръщането и


Както голяма част от феновете на Baek Ji Young знаят скоро певицата ще направи своето завръщане на корейската сцена.Очаква се тя да се завърне с осмия си албум на 19 май.Относно завръщането и днес бяха пуснати и снимки,ето ги и тях:







INFINITE за CECI


Преди известно време INFINITE заснеха нова фотосесия.Тя е за майското издание на списание  CECI.Вижте снимките и очаквайте 12 май,когато момчетата ще започнат с промоциите на песента  им  “Can U Smile” на “M! Countdown“.


Seo In Young пуска нов тийзър


Seo In Young пусна днес тийзър относно завръщането и.Певицата ще пусне новата си песен,“Lov-Elly Part 02″, на 6 май.Вижте тийзъра и не пропускайте новия и сингъл.

Woo Eun Mi от “Superstar K2” направи дебюта си



Участничката в предаването “Superstar K2”,Woo Eun Mi най-накрая направи своя дебют с първия и соло албум.Освен това певицата пусна днес два нови клипа.Вижте ги тук и очаквайте първото и изпълнение на живо на 13 май на “Music Bank”.

Untouchable с ново видео


След като вчера пуснаха най-новата им песен “You You” хип хоп дуото Untouchable,днес ни изненадаха и с видео към нея.Ето го и него,очаквайте и промоциите им на този нов хит в близките дни,малко преди влизането им в армията:

TOUCH се завръщат с ново видео


Днес групата TOUCH направи своето завръщане.Момчетата зарадваха феновете си като пуснаха видео към най-новата им песен,“Rockin The Club".А ето го и самото видео:

сряда, 4 май 2011 г.

HyunA се завръща към соло кариерата си през юни


И сега една добра новина за феновете на  HyunA .Вчера бе съобщено,че след като приключат с промоциите на песента им “Mirror Mirror”,певицата ще започне със соло изявите си отново.Това се очаква да стане в края на този и началото на другия месец като тогава тя  ще пусне не само една песен,а нов мини-албум.
Преди година HyunA изненада феновете си с първата си соло песен "Change",която наистина имаше голям успех.Пожелаваме и и още по-голям успех и от този на "Change" с новите и песни.

Big Bang за LG Optimus Big


Както знаете сами момчетата от  Big Bang  дълго време са рекламни лица на марката LG.Относно това наскоро те заснеха нова реклама,която бе официално пусната вчера.Тя е за най-новия модел телефона на марката LG Optimus Big,.А ето я и нея+видео зад кулисите.


December пусна видео към “Beautiful Woman”


Талантливото дуо December пусна вчера най-новото си видео “Beautiful Woman”,вижте го тук:

Тайландската банда ETC пускат ново видео с участието на Nichkhun


Днес популярната тайландска банда ETC пусна тийзър към най-новото им видео,като в него ще бъде включено не който и да е а самият Nichkhun.Е,успяхме ли да привлечем вниманието ви? Очаквайте в най-скоро време това ново видео.

Untouchable пускат най-новия си сингъл


След като пуснаха нов тийзър преди броени дни днес Untouchable ни изненадаха и с най-новата им песен,“You You".Чуйте я тук:

AZIATIX пускат видео към дебютната им песен


Преди два дни азиатско-американската група AZIATIX пуснаха видео към дебютната им песен  “Go“!.Вижте го тук и очаквайте мини-албума им на 17 май.

Lim Jeong Hee се завръща


Очаква се в близките дни певицата Lim Jeong Hee да се завърне на корейската музикална сцена.Очаква се в новия и албум тя да ни изненада с много хитови песни,като в него ще бъдат включени големи имена като :Wheesung, HyunA, G.NA,  Baek Chan(8eight), San-E.
И ето че малко по малко тя започна да ни разкрива информация около него,като дори и тийзър с  участието на комикът Park Hi Soon и G.NA бе пуснат днес.Вижте го и очаквайте новата и песен на 9 май.

вторник, 3 май 2011 г.

Block B в нова фотосесия за “MUTNAM


Наскоро Block B позираха пред обективите,за да заснемат най-новата им фотосесия.Тя е за  “MUTNAM",мъжки моден портал,а ето ги и най-новите снимки на момчетата от тази фотосесия: